Kako na Vučićeve glasače utiču pretnje sankcijama Srbiji, uoči izbora u decembru?

Ostavite komentar


  1. Šta su babama važne sankcije … stavi ih u autobus, daj im po parizer i vodaj ih po raznim otvaranjima i raznim dostignućima…
    Bio sam samo SEDAM dana bez drugih glasila, jer mi je računar bio na popravci, … i za to vreme video da nema NIKOG DRUGOG osim vučića, … ne samo u Srbiji, nego i u celom svetu …
    BEZ NJEGA BI PROPALI – pričaju mediji sa ‘nacionalih frekvancija’…

  2. Primitivizam i odsustvo svesti i društvene odgovornosti su najveći problem u Srbiji, zato narod i dalje glasa za Vučića, u njemu traži nekog imaginarnog, idealizovanog spasitelja, vođu i tako narod sam sebi stvara nesreću, patnju. Shvatimo već jednom, da on samo želi sebi neograničenu vlast, vladanje nad svima nama i da bude večni vladar, vladar našeg uma, naše sudbine, a sve uz pomoć njegove mafijaške družine, čiju podršku obezbedjuje raznim tehnikama podmićivanja, najgadnijom propagandom, a sve i zahvaljujući nedostatkom svesti i društvene odgovornosti mase ljudi koji se prihvataju članstva, botovanja. Posebna priča su partijske nasilničke falange, koje podsećaju na takve iz 40-ih godina prošlog veka nacističke Nemačke. Kakvo smo mi društvo, ako sve to budemo podržali i na narednim izborima. Mi sami sebi stvaramo najveći problem, najveću nesreću.

  3. Mi smo jedna primitivna masa – sami smo krivi za zlo koje nas je zajahalo ! Mada su nas te 2012. osedlali i Zapadnjaci koji su napravili pakt sa SNS – om i doveli ih na čelo Srbije.
    Djilas je ( Trojanski konj ) bio deo te koalicije koja je rušila Tadića !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.