Kako su drugi zvaničnici sedeli kod Trampa u doba korone?

Ostavite komentar


  1. Vučko je dobro i prošao. Mogao je da popije klečanje na kukuruzu u ćošku. Vadilo ga je to što Ovalni kabinet nema ćošak.

  2. Mnogi su stajali, od Grenela pa na dalje. Vašeg Don Djidona ne bi pustili ni u hodnik da stoji, možda bi mu dozvolili da se igra na travi, ako ponese svoju kosku.

    1. Prike, probudi se, Đilas i žuti nisu već 8 godina na vlasti.
      Neka teška žabokrečina te u’vatila.

      1. Jeste, stajao je Grenel Vučiću nad glavom i držao ruku u džepu, i gledao ga kao nekog slugu.

  3. Još se bavimo ovim „prijemom“??? Pa da, kada „ne može ništa da se uradi“ povodom sramnih nadnica i narušavanja zdravlja znatno opasnijeg od „covid 19“ usled ultrazagađenosti vazduha, zemlje i voda uzduž i popreko Srbije, „baci malo magle“ bilo kosovske ili ovakav reality da se glavni problemi zakamufliraju. Ali avaj ti problemi postoje i svakim danom su sve su veći i sve crnji.

    1. Moraš da razumeš „internet patrijote“
      Nažderu se dobro pa onda između ždranja i rijalitija – sporta na TV
      ili su „vlast ili opozicija“
      Moje izdvojeno mišljenje je da svi političari od 1944 do danas koji su učestvovali u vlasti treba da budu uhapšeni zajedno sa familijama i kumovima a da im celokupna imvoina bude oduzeta
      Ali je problem što mi nemamo toliko zatvora koliko imamo lopova koji se otvoreno preganjaju zadnjih 30 godina ko je više ukrao i kada i ko je više izdao rasprodao i kada
      a takvi su im i „glasači“

  4. Pokazuju jasno protokoli, da beskičmenjake i ulizice svi preziru, i niko ih ne voli. Ko na kolenima u „goste“ dođe ponižen prođe.Al zato, čim se kući vrati, domaći idiot ulizica se potrudi da despotu „ugled“ i samopouzdanje pod hitno povrati – za povraćanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.