Kamberi: Ideja o razmeni teritorija nema podršku na Kosovu, ne podržavaju je ni međunarodni akteri

Ostavite komentar


  1. Ono sto imaju Srbi u Albaniji treba da dobiju i Albanci u Srbiji. Kraj diskusije.

  2. Ne podržava ni narod Srbije, samo podržava jedan čovek i njegovi članovi iz debelog creva

    1. Nije istina! Svi oni što su podržali Vučića i njegovu partiju (u Srbiji 60 % na KiM 86% glasača) kao i preko 45.000 kosmetskih Srba koji su glasali za Srpsku Listu žele razgraničenje, tj. da četri opštine severno od reke Ibar i to Zubin Potok, Severna Kosovska Mitrovica, Zvečan i Leposavić kao čisto srpske sredine nisu ratovali protiv lokalnih Albanaca, Srpska Zajednica Opština sa izvršnim ovlašćenjima za preostalih 6 srpskih opština i Eksterotijalnost SPC i njenih metoha. I Kamberi vi niste nacionalna manjina već etnička grupa kao uostalom i Bošnjaci i Romi. Nacionalne manjine su Mađari, Hrvati, Rumuni i Bugari.

      1. a kako je onim srbima u srcu kim, u enklavama, a sto se tice razmena teritorija to je nenormalno, svako voli svoju kucu, dvoriste imanje.PA KOLIKO RUSA JE OSTALO U OKOLNIM ZEMLJAMA,,NEKI CAK TESKO DOLAZE U RUSIJU PA RUSIJA AI TI RUSI I NE POMISLJAJU DA SE PRESELJAVAJU. DA NIJE LUDIH POLITICARA KOJI SIRE NACIONALIZAM , NAROD BI SE NKEKO SNALAZIO I ZIVEO NORMALNO, BAS IH BRIGA KOME PLACAJU POREZ.

        1. Rešenje za Srbe u „Srcu KiM“ sam napisao. ZSO +++ za preostalih šest srpskih opština sa izvršnim ovlašćenima, enklave bi pokrivali metosi SPC koja bi bila eksteritorijalna.
          I ne viči (pisanje velikim slovima) jer Rusija nije dobar primer jer Srbija ne sme i ne može da vrati referendumom R. Srpsku u okrilje Srbije i ako bi taj referendum možda bio i sa većim procentom od onog na Krimu. Niti možemo da vojno onupiramo sever KiM kao Rusi severistočnu Ukrajinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.