Kamberi: Međunarodna zajednica da zaštiti Albance na jugu Srbije zbog Vučićevih izjava da su i oni učestvovali u sukobima u Banjskoj

Ostavite komentar


  1. Није Србија као Куртијева терористичка организација – зна за ред и закон. Не треба бринути!

  2. Srbija je i dužna da istraži događaje u Banjskoj, vreme je da Srbija uđe aktivnije na KiM.

  3. Mora se sprovesti opsežna istraga zarad utvrđivanja činjenica koje su dovele do tragičnih okolnosti.

  4. Iako Kurti pokušava da na sve načine sa Banjskom poveže Beograd, sprovešće se istraga i videće i međunarodna zajednica šta se ustvari desilo.

  5. Srbija u svim situacijama postupa onako kako joj i dolikuje – kao ozbiljna i odgovorna drzava!

  6. Potrebno je što pre formirati nezavisnu komisiju, koja bi sprovela detaljnu istragu o događajima koji su doveli do pucnjave u manastiru Banjska.

  7. Naravno da treba sve istražiti i ne donositi preuranjeno zaključke. Vučić je mudar i strpljiv lider i trudi se da sačuva mir.

  8. Шта је Шаипе боли истина и ко зна колико је недела спроведено са територије Прешевске долине а ти позиваш одмах да се заштите албанци да ме буде освете?! Том реченицом признајеш оно што каже А.Вучић.

  9. Porodice žrtava ali i svi građani Srbije zaslužuju da znaju istinu o pogibiji trojice Srba na KiM.

  10. I treba da se straži i zapuši usta Svečlji koji je izigravao glasnogovornika Kurtijevog i koji je na sva usta, iz minuta u minut, uzdizao i pravio žrtvama policajce lažne države a drvlje i kamenje bacao na suprotnu stranu, kako ih je on nazvao, terorista,ljudi koji su branili svoje.

  11. Te istrage se upravo Kurti i plaši, da se ne sazna prava istina da su nam ljude ubili i ako su se predali, jednog sa razdaljine od 1 metra i overeli u glavu!

  12. Umesto da odgovori na jednostavno pitanje, ko je napao kosovsku policiju, Vučić po običaju priča o stvarima koje nemaju veze sa temom.

  13. Србија ће објективно приступити истраживању о несрећном догађају који се догодио у манастиру на северу КиМ!

  14. Srbija sa svojim istražnim organima će doći do istina, a to što Srbije uvek za sve krive nije nikakva novina.

  15. Sto radikalski ratnohuskac ne prica malo o toj naoruzanoj grupi i odakle im oruzje a ne opet sa siri mrznju prema Albancima? Znaju ko je ucestvovao u poteri a nisu znali za ovu grupu sa oruzjem od 5 miliona evra i 30 dzipova.

  16. Нисам упућен у та посла и не слушам јавни брифинг о интелигент службама и њиховом деловању наводне заштите криминалаца.Председник Србије је још увек под утицајем Доланца и потраге за Леденим.Препоручио би му да дешифрује књигу Вук Драшковића „Монах Хокај“.Посебно јер споменути романописац продаје књиге за разлику од Шешеља неинвентивног лажова као и Вучић..Осећам да ће Вук почети пошто се онај наш одметнуо у судије са црвеним картоном на курирској телевизији а могао би да напише тај роман:“ВАРилац! или наука о варању из „виших интереса“! Шмјерт социјализму слобода демократији!❣️✊

  17. Da li to gospodin poredi vucica i odnos prema albancima sa kurtijevim odnosom prema srbima. Ne daj boze da se u nasoj zemlji bilo ko ponasa prema nacionalnim manjinama po kurtijevom primeru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.