Kamen temeljac za Muzej genocida u Prištini 2020. godine

Ostavite komentar


  1. Ваљало би да Србија издвоји неки динар за овај музеј. Наша ће деца одлазити тамо за деценију-две да уче о историји.

      1. Моја већ знају, Јусуфе.

        1. Šta znaju? Da će iz albanskih udžbenika učiti istoriju ili, da im je tata urodjeni defetista?

  2. Narod, koji je izgubljen u prostoru i vremenu i još baulja po ranom srednjem veku, narod koji se ponaša poput čopora, kome su „najlepše“ osobine proterivanje, siulovanje,pljačkanje i ubistva svih onoih koji ne pripadaju tom čoporu, podiže, zamislite „Muzej genocida“?! Neverovatno ali istinito. Podjimo od Albanije? Nema drugih naroda a oni, retki, koji su preživeli albansko divljaštvo, mogu da svedoče o tragici kroz koju su prošli. Potom, Grčka? U krajevima gde žive Albanci Grci ne postoje. Makedonija? Ona je u fazi u kojoj je Srbija bila pre dvadesetak godina. Postoje čitavi krajevi koji više podsećaju na Malu Aziju nego na Makedoniju. Crna Gora je sledeća. Ona će platiti istu, ili još veću cenu, od one koju je platila Srbija. Kosovo i Metohija su poslednje teritorije, koje su počišćenje od „stranog faktora“, kako ne bi kvarili divnu arnautsku „harmoniju“. Prema tome, teritorije koje zaposedne ovaj narod postaju etnički „najčistije“, ako se termin „čisto“ može upotrebiti za ovakvu prljavštinu. Mislim da je „Muzej genocida“ prava stvar ali, „Muzej genocida“ za genocide koje su Albanci počinili nad svim ostalim narodina sa kojima su dolazili u kontakt.,

    1. Koliko otrova u dusi imate vi srbi.
      Sa Kosova je 99-te srbija proterivala vise od milion Kosovara, za to mozes da nadjes koliko god hoces dokaza, samo kad bi htep znati istinu. Ali vi srbi ste slepi od mrznje, mrznja koja ce vas potopti u nepovrat. Bili ste u frci sa Hrvatima, Slovencima, Albancima, Bosnjacima, cak ste i u CG hteli da vrsite terroristicke akcije. Sva zla koje ste cinili, cete skupo platiti. Kosovo ima savrsene dobrosusedske odnose sa svim komsijama osim vas. Ali cemu sve ovo sto pisem kad se zna da vi zivite u lazima, nd volite istinyu, kako ono bese „laz je srpska nacionalna amrella“ ili tsko nesto. Jos jedno, vi sve poraze, slavite. Kakav cudan narod bre….

      1. Vaš komentar je potvrda onoga što znam o vama. Ketmani par ekselans. Osobina koju imaju samo naarodi bez ikakve prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Narod bez lika, kome je naličje pravi lik. Autističan narod koji robuje svom čoporu, ubijajući, silujući i proterujući sve one koji nisu ili neće da budu deo tog čopora. Mi Srbi ne mrzimo, samo smo, posle svega, prinudjeni da javno razotkrijemo monstrume u vama, monstrume koje smo više od jednog veka pokušavali da predstavimo kao civilizovan i normalan narod, nadajući se da ćemo od varvara stvoriti „braću“?! Nismo mi bili u „frci“ sa Hrvatima, Slovencima, Albancima i Bošnjacima. Oni su bili u „frci“ sa nama, gospodine? Nadali su se da će i ovaj put moći nekažnjeno da vrše zločine nad nama. Jedini naš greh je što smo se branili i što nismo hteli viuše da budemo „poslušne“ žrtve, koje mirno idu na gubilišta. Albanci od saavršenih odnosa sa susedima jedino savršeno proteruju sve te susede. Problem je što Srbe neće više nikada. Dosta je bilo. Mislim da je i poslednjoj ludi u Srbiji jasno sa kime ili, sa čime, ima posla. Možda mi slavimo poraze ali, nikada nismo bili ničije sluge poput vas, koji uvek kaskali i kaskate za guzicama silnika, pokušavajući da tamo pronadjete što bolje mesto Možda smo mi „čudan“ narod ali ste vi čudovišan narod a to ste i dokazali. Šta kažete, „Srbi su 99. proterali više od milion Albanaca“? Pa koliko vas ima? Sto, dvesta miliona?! Koje lopine, koji glumci i lažovi, BRE… .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.