Kameron Manter: Tramp nije baš mario za Kosovo

Bivši američki ambasador u Srbiji za Danas o ishodu izbora u SAD, pregovorima Beograda i Prištine, politici prema Balkanu

Ostavite komentar


  1. „Tramp nije baš mario za Kosovo“?! Pa to mu je bila najveća vrlina. Shvatio je čovek da se ne treba mešati u unutrašnje stvari drugih država. Shvatio je da SAD pokušavaju, mimo medjunarodnog prava i Povelje UN, da zaokruže zločinački projekat i stvaranjem ove monstrum države sebe aboliraju od počinenih zločina.

      1. Nisam primetio da se Putin meša u unutrašnje poslove Srbije. Ako malo razmislite, više se mi mešamo u poslove Rusije jer nam oni kao svetska sila trebaju, daju nam izvesnu /možda virtuelnu/ sigurnost a, u UN svoj glas, bez koga bismo bili prepušteni na milost i nemilost „našim zapadnim prijateljima“. Umalo da zaboravim, nisu nas nikada /za naše dobro/ bombardovali niti su okupirali deo srpske teritorije na kojoj pokušavaju da stvore neku „svoju državu“.

  2. Dok si ti jako mario-toliko da si osnovao SNS za vreme svog ambasadorskog mandata 2008 sa samo jednim ciljem-da Vucic prizna Kosovo kao nezavisnu drzavu.

  3. Zato kad Bajden počne da mari za Kosovo neće nam biti dobro. Kosovo je Srbija.

  4. Ne mora nijedan Amerikanac da mari za Kosovo. Nek Amerikanci mare za Ameriku, a Srbi ce za Kosovo. Poslednji izbori su pokazali da Amerika vise nema prava nikome na svetu da prica o demokratiji. Svetu je poslata jedna ruzna slika antidemokratske Amerike. Ni u Banana republikama se nije desilo da nekoliko velikih TV stanica prekidaju govor legitmno izabranog predsednika! Ko daje za prava medijima da proglasavaju novog predsednika? To jedino moze vrhovni sud.

    1. ne treba niko dase mari sa kosovo je derzava serbija nema nista na kosovo bas nishta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.