Karan: Cilj špijunske afere je da se poremete odnosi Srbije i Rusije

Ostavite komentar


  1. Sacekajte zakljucke saveta za nacionalnu bezbednost gosin Karan, gde ste tako potrcali jutros na sabajle ?

  2. Starinskim drzavama kakva je Rusija blizi se kraj. Obican narod shvata da su Savremene zapadne drzave bolje za obicnog coveka.

  3. Slučaj špijuniranja je i dokaz koliko Rusija veruje Srbiji,ili koliko Srbija radi iza leđa Rusiji,da jedno priča,a drugo radi.Čudno je da je bugarski portal prvi objavio snimak,kao što je Bugarska prva otkrila mahinacije u Krušiku?Stefanovi je otišao po mišljenje u Moskvu,čeka se njegov povratak da bi u 18h održali sastanak bezbednosnih službi.Toliko o našem ugledu i samostalnosti.Sve prijatelj do prijatelja?

  4. Jel Vucici stvarno midle da smo ovce? Ko smo mi bedni par miliona idiota, koji modle da smo “partneri” Rusiji, svetskoj velesili ?! Mi kao da smo neko i nesto za Rusiju?! Mi smo mrvica bednih zaludjenika, covece! Ti kao “sastajes se” sa Putinom, kao ravnopravne “ kolege”?!

  5. Jako je naivna i providna priča o predaji informacija i placanja za to….to ne rade ni najgori amateri….

    1. Ali zato rade englezi i to uveliko, sto gluplje to bolje!
      Nego prestadose da pominju aferu KRUSIK zbog koje treba da padnu glave u vladi. Pitam se pitam…

  6. Čemu špijunaža braćo i drugovi Rusi? Pošaljite samo dopis „šta vas interesuje“. Sve će te da dobijete na tacni. Toliko smo vam se uvukli u pedu da je i vama mrsko.
    Ma jel moguće da i Ruje nas špijuniraju? Cccccccccccc!!! Braća!!! Drugovi!!!!
    Baš sam se razočarao! Mnogo.

  7. evo zašto se JNA urušila preko noći. totalna nesposobnost je u pitanju. pa da je neko hteo da poremeti odnose SRB-RUS pa valjda bi objavio ovaj snimak pre nego što je taj Rus pobegao nazad u Rusiji. Tako bi nas naterali da ga hapsimo i poremetili bi odnose bez po muke. Ne nego je taj sačekao da Rus ode i objavio ovo kada je to totalno nebitno. Ovo je samo još jedna afera koja služi da pokuša da pokrije aferu sa prodajom oružja, diplomu Malog i ostale afere ove vlasti kojima se više ne zna ni broj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.