KFOR za Danas: Situacija na severu Kosova pod kontrolom

Ambasada Velike Britanije bez komentara na savet ministra Dačića građanima Srbije da ne putuju u tu državu

Ostavite komentar


  1. Samo u Srbiji,kalibar Dace-koferceta,moze biti ministar i lupati bez veze. Onima koji prate zbivanja na zapadnom Balkanu odn Srbiji i Kosovu, je od ranije poznato da se sever Kosova, naziva divljim zapadom,gde vlada bezzakonje i opstaju samo oni koji imaju najvece zube ili su u kontaktu sa vlastima iz Bgd -sto mu na isto dodje.

    1. @Dr Mans

      Sudeci po tvom komentaru, lupetanje nije keskluziva samo Dacica, elem, ocigledno da vrlo selektivno pratis zbivanja na Kosovu jer ako je sever „divlji zapad“ onda se ostatak Kosova, moze slobodno nazvati Avganistanom i Kolumbijom, a sta tek reci za ratne zlocince i kriminalce Tacija i Haradinaja koji samo u tvorevini kakva je „drzava kosova“ mogu biti predsednik i premijer.

      1. Cetiri komune na severu Kosova se nalaze u „pravnom vakumu“.
        Nisu pod ingerencijom vlade u Pristini, kako im sugerisu politicari iz Beograda,niti su pod onom iz Bgd, jer je u pitanju prostor susedne drzave Kosova.Tu je problem, a ne kod Tacija ili Haradinaja,koji su prolazne figure politicara na Kosovu.Manje citajte Informer,Pecat i sl stampu i bicete bolje upuceni na zbivanja oko vas.

  2. Deca, verovatno pitaju vojnika, da li mu trebaju gliste za pecanje kao onomad Slavko Štimac nemačkog vojnika Sepa u filmu i seriji, Salaš u Malom ritu, Branka Bauera.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.