KFOR: Tači može na Gazivode

Ostavite komentar


  1. Možda zato što bi nekoj budali moglo pasti na pamet da ga gađa nekim teškim oružjem dok se šeta branom?!

  2. Još da nisu objavljene slike pripadnika ROSU sa dugim cevima i pod fantomkama pa i da mu čovek poveruje – Toliko o neutralnosti KFOR

  3. Специјалци политичке творевине Република Косово, упали на територију која је по САД и другим западним силама њихова, а по нама званично наша.
    Смемо ли да интервенишемо?
    Искрено: НЕ.
    На стрaну СНС-приче и АВ-замлаћивања.
    Јер одавно, пре десет и више година, су нашу територију, Косово и Метохију, запоселе међународне снаге, шћиптарска (албанска) држава и део америчке војске.
    Време је да признамо немоћ пред тим силама, односно пред највећом западном силом, а да Републику Косово званично не признамо, док незванично признајемо све што је на Косову и Метохији настало и стављамо се под заштиту Бога, а ко у њега не верује нека зна да нам друге заштите нема, као што није било ни вековима кад је овде владала Турска империја.

  4. Evo prilike, da nuste posekli parnu lokomotivu, pa da ste je prikačili za onaj Šareni voz, pa da Vučić upravlja kao DŽo Kid, Đurić da je loži ugljem, a Vulin da proverava kao kondukter da li su svi dobrovoljci na broju i da li su dobili sendviče i jogurt. Onako napaljen DŽo Kid bi probio barikadu i stigli bi do Severne Mitrovice gde bi vas dočekali u prvom redu oni u sa crnim džopvima. Sada je pala komanda Vojska pod oružje, a kakva će biti ako Tačiju padne napamet pa naredi da budu uhapešene ubice Orlivera Ivanovića, a to su ti u crnim džipovima, kakvu bi tek onda Vrhovni izdao komandu, verovatno: Pucaj!!!

  5. A Djuric jos nije zatrazio od UN, NATO-a, EU, Skupstine opstine Zubin Potok i uprave za vodovod da ostro osude ovu izjavu, da smene ovoga Grasa (ili kako mu je vec ime) zajedno sa njegovim sefom komandantom KFOR-a i da upute pismeno i javno izvinjenje nasem Vrhovnom za pretrpljeni bol i sekiraciju kroz koje je prosao zbog ovako neodgovorne izjave.

  6. Mogu samo da predvidim kako bi izgledala intervencija u pokusaju a znam da bi bezanija bila od odgovora sve do Male Krsne i Volinu i sefu i masinovodji i doktoru bi pokazali sta je sprzena zemlja ..necackaj mecku dok spava ili ti nemoj da se..s kad neznas da letis da im nebude oba dva oba dva

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.