Kako se Vučić pripremio za sastanak sa Ursulom fon der Lajen u Davosu? 1Printskrin Instagram

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je na Instagramu fotografiju kako se priprema za sastanak sa predsedniciom Evropske komisije Ursulom fon Der Lajen.

Vučić je objavio fotografiju na kojoj pije čaj od nane napisavši u objavi:

„Posle sinoćnjeg rakleta, umesto ručka čaj od nane i mentalna priprema za susret sa Ursulom fon der Lajen.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić publiku detaljno obaveštava ne samo o susretima koje ima tokom Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, sa drugim zvaničnicima, već i o tome šta ruča i večera, kao i o tome da je stigao da napravi i Sneška Belića.

Kada je reč o susretu sa predsednicom EK, taj susret dolazi dan nakon što je Evropski parlament raspravljao o postizbornoj situaciji o Srbiji, a usvajanje rezolucije sa te rasprave najavljeno je za februar.

Vučić je posle pripreme sa čajem od nane objavio i da se susreo sa Fon Der Lajen.

„Odličan i važan razgovor sa Ursulom fon Der Lajen o geopolitičkim izazovima i strateški važnim pitanjima za Srbiju, uz fokus na planove o realizaciji EU Plana rasta za Zapadni Balkan koji bi trebalo da ojača i približi naše ekonomije i društva.

Srbija je spremna da na najbolji način iskoristi ovu pomoć na putu modernizacije i izgradnje kojim koračamo, a posebno sam zahvalio predsednici Evropske komisije na ličnom angažmanu i razumevanju situacije u regionu i podršci evropskom putu naše zemlje“, piše u Vučićevoj objavi na Instagramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari