Klačar: Izborni proces usko grlo, potrebno prilagođavanje propisa

Ostavite komentar


  1. U trenutku kada ste počeli da radite doneli ste svetlo preciznim, tačnim i na statistici zasnovanim rezultatima. Onda su se pojavile pare. I zalepili ste se na njih ko muve…

  2. Cesid je nekad bio organizacija koj9j se veruje.Danas je to glasilo naprednjačkog režima.Da se bavute svojim poslom jasna i glasna preporuka bi bila“ DA NEMA USLIVA ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA U OVOM TRENUTKU“.Sram vas bilo za ovo botovanje i glumljenje normalnig života!

    1. Zanimljivo je kako vi „demokrate“ menjate stav o nekom, čim nema isto mišljenje kao vi. Cesid je od samog pojavljivanja prilično objektivan i nikada nije zauzimao ničiju stranu. Vama se ne sviđa što oni ne misle da žive u diktaturi ili fašizmu, ali da se ne lažemo, to ne misli ni 80-90% građana, bez obzira da li su za Vučića ili ne. Ja ne glasam od 2008, jer su me razočarali oni sa kojima sam se borio za promene od kako sam dobio pravo glasa. I kada smo se izborili, oni su sve pogazili. A ne glasam ni za ove, jer ne mislim da su bolji, iako me ne mogu razočarati, jer u njih nisam ni polagao bilo kakve nade. Ali ne mislim da je ovo diktatura ili fašizam, a za vas koji mislite da jeste, nadam se da nikada nećete doživeti da vidite kako to stvarno izgleda.

  3. Sacuvali smo starije da bi ih sada 21.juna gurnuli da “izginu“ na VUCICEVOM UNAPRED IZMONTIRANOM glasanju.
    Zna li u ovoj zemlji leva sta radi desna i obrnuto. Ili je organizacija drustva na nivou Toponice.
    Prema informacijama SZO, iste one za koju je Ana Brnabic juce dala milion evra, a Tram je skinuo sa finansiranja, valjda smo mi bogatiji od SAD, tvrdi se da se epidemija korona u Italiji zavrsava 7.avgusta, a tamo je to pocelo pre nego kod nas, i logicno je da se i kod nas zavrsi kasnije. Ali, ne kad treba grcevito i po svaku cenu zadrzati vlast, onda ina da se ide na glasanje i po cenu zivota. I kako ce se to vanredno stanje ukinuti kad sve mere ostaju.
    Vlast je malo u kotradikciji, i cini se kao da ispunjava neciju AGENDU: Milosevicevu,Nato, Klintonovu, Rokfelerovu, koji je od Tita izgleda za crvljivu sljivu kupio bivsu Jugoslaviju. Posto poto, vuciceva poslusnost satanistickim krugovima ogleda se u tome sto je udaljio iz javnosti i profesora Nestorovica, jer je on protivnik vakcinacije, a samim tim i protivnik UDRUZENOG ZLOCINACKOG PODUHVATA KOVID 19 I NJEGOVOG VODJE BILA GEJTCA.
    I ako, Vucic javno hvali dr Nestorovica, tajno, iza ledja je preko Medicinskog fakulteta pokrenuo kampanju preko dr Nesica protiv heroja borbe ove epidemije dr Nestorovica. Epilog je vec vidljiv, uctivi i ugledni profesor univerziteta dr Nestorovic se vec sam odjavio sa televizije da ne bi smetao, a Medicinski fakultet za necasnu radnju je placen da uradi istrazivanje na 7000 porodica, kako bi se sto vise utrosili nepouzdani i fals kineski testovi.
    U Srbiji vise nema ni casti ni pametnih, jer su se SATANISTI kao termiti naselili u nas zdravstveni sistem i ugrozavaju bezbednost drzave. Ali, to nema ko da suzbije i spreci, jer se kod nas na izborima uvek samoizabira ISTA VLAST, koja nam posle priredjuje PROPAST za sve nase pare.
    P.s Samo bez cenzure

    1. Još samo vanzemaljci nedostaju u ovom komentaru ili Elvis ili Kenedi.. teško nama…

  4. O čemu priča ovaj čovek i gde on živi? Suspendovan je Ustav i Skupština, zatvoreni smo u kućama, nemamo slobodu kretanja i okupljanja, dobar deo nas ne može ni da radi i zarađuje i izloženi smo celodnevnoj medijskoj propagandi i teroru Vučićevih kriminalaca. Ovo su najnepošteniji izborni uslovi u Srbiji od 1990. godine.
    Svako ko zagovara izlazak na ovakve izbore je licemer i plaćenik režima.

    1. Tako je, lepo unesite još podela. Imamo domaće izdajnike, strane plaćenike, botove jedne i druge strane, plaćenike režima. Slobodno dajte još. Svi vi bi trebalo da se lečite pod hitno i iz SNS i iz SZS. Što se tiče slobode kretanja, juče smo je imali, i kako se ponašamo, ne bi me čudilo da se sve vrati za 10 dana. Kafići su bili prepunu, ne samo bašte, već i unutra. Ovaj narod je neobrazovan i nedisciplinovan. Ovde ne pomaže ni zaključavanje, veće treba kao u Indiji, motkom preko kičme.

      1. Bravo, eto ti koji nisi za podele bi me najradije „lečio“ motkom preko kičme. Pošto si šatro obrazovan, trebalo bi da znaš narodnu izreku da batina ima dva kraja.

  5. PRIKUPLJANJE POTPISA izazvao je PRVI TALAS.
    IZBORI za 40 dana ,ce izazvati „DRUGI TALAS“.
    Tada Stbija prestaje da postoji.

  6. Ceo izborni sistem je usko grlo. Od načina glasanja za liste a ne za poslanike imenom i prezimenom, do načina računanja mandata. Tako imamo paradoks da u zemlji sa par miliona glasača sa 500.000 glasova dobijenih na sumnjiv način, imaš apsolutnu vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.