Klačar: Potrebna nam je neka vrsta političkog restarta

“Intervju na mreži” lista Danas - programski direktor CeSID

Ostavite komentar


  1. srbiji je muka od politicara – dajte neke tehnokrate da vladaju – u bogatoj svedskoj ministri na posao idu gradskim prevozom, u ubogoj i siromasnoj srbiji svaki ministar ima pratnju kao da je car

    1. moramo se izboriti za to. Glasati, protestvovati, podrzavati nezavisne medije itd
      nece oni sami otici u autobus, niti su u Švedskoj ničim izazvani skromni političari. Javnost

  2. Vlast,opozicija,drugosrbijanci,patriote su pod debelom kontrolom stranaca i tu se ništa promeniti neće za Srpsku sirotinju jedino sto će sledeće godine bi ti još više siromašniji od ove. Vlast i navodna opozicija vrlo dobro drže stvari pod kontrolom da se ne pojavi neka nova Srbija. Resurs zvan Srpska sirotinja se ubrzano troši,kasta godinom za godinom moraće da cedi više slojeve u društvu,posle razaranja sela dolazi na red gradska gradjanska opcija trosed dvosed i fotelja. A na sledeću svetsku finansisku energetsku krizu Beograd. A onda ovo što danas vidite od Srbije na geografskij karti biće istorija. Kad se jedan narod ovako ponaša djavo uvek dolazi po svoje. Kosovo je primer takvog ponašanja.

  3. Ljudi moji, ko sve ovde ima neko svoje mišljenje. Ko je ovaj? Da li on zna da rovovi ne mogu da budu visoki vec jedino duboki!? Zna li on šta je rov?

    1. Lepo covek rekao da je problem sto je komunikacija ovde emotivna a ne racionalna. Tvoj komentar je zivi primer za to. Cuj, sad je problem da li je rov visok ili dubok?!

  4. Srbija se skoro nalazi na početku decedesetih, reče Klaćar. Kako smo se to g. Klačar našli na početku devedesetih? Da li ste i Vi znali već u 17h 2012g na izborima da je pobedio Tomislav Nikolić?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.