Ko će se iz opozicije odazvati Vučićevom pozivu na razgovor o evropskom planu, a ko ne?

Ostavite komentar


  1. Sednica u Narodnoj Skupstini mora promptno odrzana. I svako od opozicije koji se ne odazove, znaci da radi za Vucica. To i tako. Ocekujem da cete objaviti misljenje vaseg citaoca.

  2. Kako to neko misli da se ne odazove ? Pa taj je izdajnik isto kao i Vucic. Kompletna sednica u Narodnoj Skupstini mora biti u direktnom prenosu na RTS-u.

  3. Vučić izaziva i hoće da konsultuje „opozicuju“, da bu imao manevarski prostor???
    Koja BRE „opozicija“kad je sve uterao u TOR!!!

  4. Opozicija uopšte ne treba da se odazove tom pozivu.
    Zašto bi opozicija pokrivala njegove brljotine ? Nije on zaslužio nikakvu podršku.

  5. 1992 Top lista nadrealista – zagadjenje Koji je po vama najveci problem koji danas tisti nasu zajednicu? Svakako, to je nereseni status republika i pokrajina. To se brate mora prvo resit ako hocemo dalje. I sta je po vama resenje? Resenje je brate da svi sednemo zajedno za sto i da porazgovaramo.

  6. Dati Kosovu UN, Srbija i Kosovo u EU, momentalno. Vučić, Mali, Zvonko i Milan – amnestija i pravac Urugvaj. Svi dobili.

  7. Vučić je grobar demokratije i parlamentarizma u Srbiji. Opozicija ne bi smela da mu daje alibi za bilo šta. Neka sam kusa kašu koju je zamešao.

  8. Jel ovaj Lutovac još uvek u politici? I još predsednik nekada najjače demokratske partije. Sa takvim vodjama opozicionih partija, nikada se neće srušiti vlast Vučića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.