Ko je Aleksandar Đurđev, koji prikuplja potpise za peticiju za odbranu ugleda Aleksandra Vučića

Vitez "Reda orla Gruzije" brani predsednika

Ostavite komentar


  1. Koliko li je takvih parazita sto zive na nasoj grbaci i opet im je malo…

  2. Čovek je oličenje ovog sistema, a narod koji ih glasa je oličenje marve.

  3. Šta komentarisati? Uvek ista priča sa javnim preduzećima kad je aktuelna vlast u pitanju.Takve likove, a na žalost mnogo ih je treba za sva vremena ukloniti iz javnog života.

  4. Nema sumnje, vrlo respektabilna ličnost !
    Sve dalje je objašnjeno u Disovoj pesmi ‘Naši dani’.

  5. Hahahaha,peticija za odbranu nečijeg ugleda a on saam ga srozava puštejući fotografije odrubljeenih glava a ubistvo na rampi je toliko šokantno da to ne pokazuje ,baš čudmo !

  6. Sada, dok je predsednik, da se brani lik i delo. Posle u Požarevac, 4 do 7 godina.

  7. Boze kakve parazite i koliko njih ovaj jadna i siromasna zemlja izdrzava!!

  8. Niko i ništa ,oportunista,preletac,korupcionas,izdajnik naroda banatskog.

  9. Plaćao basnoslovne kafanske račune SLUŽBENOM KARTICOM JAVNOG PREDUZEĆA.
    Na kioscima se prodavala njegova knjiga „Radna etika u Srba“. Zeznuh se pa kupih, kad ono uvlakački pamflet, kompilacija fotografija i citata ovoga čiji lik i delo sada brani, uz malo nekih opštih mesta, sve krupnim slovima štampano…
    Tuga.

  10. Po meni predsenik drzave treba da bude zasticen,bez obzira kako se zove,od pogrdnih zvanja.To treba da bude odlik vaspitanja jedne nacije

  11. Kad vidim koliko je gospodin Đurđev „napredan“, prosto mi dođe da i ja osnujem svoje udruženje građana, pa da pokrenem peticiju za ukidanje Đurđevićeve peticije.

  12. Institut za političko umrežavanje?Umrežavanje čega?Praznoglavaca i bezmozgaša?

  13. Da u pravu si,
    Čovek je oličenje ovog sistema, a narod koji ih glasa je oličenje marve.

  14. Matrapazluk i šibicarenje se u Srbiji ponajbolje plaća – oduvek i zanavek. Aferim i amin.

  15. Sačuvati spiskove koje SNS pravi, biće potrebni za procesuiranje. Znaju svi sa spiska šta rade i da je to iz lične koristi.

  16. Izuzetan lik.. karakteran, naočit 🙂 .. al voli da stavi prstiće u med .. sa ekipom svojih “ boraca“

  17. A dok je bio direktor JKP Informatike otpustio je 20 starih radnika da bi napravio mesta za 20 svojih poslusnika. U podeli vlasti, Treca Srbija je dobila dva gradska preduzeca (Informatiku i Lisje), a Lisje su uspeli pre da upropaste, pa su im ga oduzeli, pa je onda 20 njegovih iz Lisja morali da predje u Informatiku….

  18. da bi nesto imalo pravo da se zove institut nekada je bilo potrebno da ima odredjen broj strucnjaka, doktora nauka… mada, sve je moguce, mozda su ih nastancovali…

  19. Sve patriota do patriote. Jao si ga na nama sa takvim rodoljupcima. I nije baš originalna u šlihtu. Ali ima ko će sve to da ceni i nagradi. Bljak!!!

  20. Hahaha, vitez… Druze to se formira na osnovu tradicije a ne tako sto izmislis neku pricu i proglasise sebe za bviteza. Vitez si koliko i ja warcraft igrici.

  21. Jadan je onaj predsednik drzave koga brane on-line peticijama i takvi svetski Instituti.
    Iako sam ja dopisni clan Akademije Inzenjerskih Nauka Srbije (AINS), sa blagom nelagodnoscu i priznajem da nista od navedenih titula gosp. Djurdjeva nisam shvatio niti razumeo sta se radi da se ove titule osvoje. Treba li bar diploma osnovne skole ?

  22. „…Istovremeno izbrisano je kao sedište beogradska adresa – Cetinjska 15 i navedena novosadska – Sremska 2.“ Da nije to slučajno u onoj staroj zgradi u Sremskoj ul. gde je bez dozvole nadzidjivao onaj Čeda preletač, samozvani direktor neke gradske službe za pravnu pomoć. Sve paraziti …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.