Ko ne pristane na šovinističke izjave – otpisan je

Sagovornici Danasa iz opozicije o govoru mržnje državnih zvaničnika

Ostavite komentar


  1. Animozitet prema SNS-u bi morao da ima svako normalan,svako ko iole drzi do svog obraza i osnovnog ljudskog dostojanstva,bez obzira da li dolazi iz Slovenije ili Zanzibara.

  2. Ovoj karikaturi od čoveka nije i nikad neće biti jasno da je Slovenija bila i ostala demokratska država. Kod mene u selu kažu „seljak iz sela može izaći, ali selo iz seljaka nikad“, to isto važi i za radikale „SNS može izaći iz radikala, ali radikali iz njih nikad“.

    1. Usati je zlo, parazit i lopov…ali Slovenija nije primer demokratije, posebno za onih 10000 izbrisanih …

  3. Mol Vas, podsetite me, da li je iko od poslanika ili grupa poslanika, uputio zvanični zahtev za oduzizimanje mandata Šlješelju?

  4. Pozdrav iz CG. Ovo je ziva istina da izjava Loncara najvise steti nama u CG koji se borimo protiv podjela naroda. Bas mnogo stetna izjava i iskreno mi nije sve jedno bilo kad sam je procitao.

  5. to lepo ide kad ovi čauši nešto skandalozn olupnu a onda Vučić stupa na scenu da gasi vatru i prikaže se kao tolerantan. Naravno, kuhinja je ista, oni govore ono što on neće osim kada se pred kamerama raspriča, tamo negde posle desetog minuta. Onda i njemu popuste kočnice i iz AV progovori Martinović.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.