Koga je sve Vučić odlikovao povodom Vidovdana: Ljiljana Smajlović, Piksi, Svetislav Pešić, Miloš Biković, Rejf Fajns, Bočeli…

Ostavite komentar

  1. Većina imena mi je nepozanto ali mi nije jasno za šta u oslikovani Ljiljana Smajlović i Ljubiša Ristić

  2. Pazi . . . ni Nese iz Bg – a ni Dijane pa ni Djuke a oni su glavne licnosti nase svakodnevnice sa “ ogromnim zaslugama “ da prebrodimo ovo “ zlatno doba “ uspavavsi nam refleks zdravog razuma . . .

  3. Uz ovaj spisak ste trebali dodati i objašnjenje ko su tj čime se bave dotični i naravno, zbog čega su odlikovani. Naročito ovi stranci, čime su to zadužili Srbiju?

  4. Ko je Vucica ovlastio da on odlucuje koce da dobije odlikovanja.Ko je oj,izdajni8

Ostavite komentar

Politika

Ruske agente hitno proterati iz Srbije: Zaključci civilnog društva u okviru priprema Berlinskog procesa 10

Ruske agente hitno proterati iz Srbije: Zaključci civilnog društva u okviru priprema Berlinskog procesa

EU bi trebalo da pomogne državama na Balkanu u prevazilaženju energetske krize tokom zime. Ukoliko to ne učini, to može imati ozbiljne geopolitičke posledice – piše između ostalog u zaključcima koje su iznesli predstavnici civilnoig društva objavili u okviru priprema samita Berlinskog procesa u novembru 2022, a koje je organizovalo češko Ministarstvo spoljnih poslova, 8. i 9. septembra.

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.