Koje su moguće kombinacije za formiranje vlasti u Beogradu?

Dan nakon izbora

Ostavite komentar


  1. Đilasovci,Jeremićevci,Tadićevci i ostali pukli ste ko zvečke na svim nivoima i idete u istoriju,govorićemo bili nekad neki ko što je bio Dinkić,Čović,Pajtić,Šutanovac pevač Lutovac…fali im orkestar i nek se bave muzikom jer su sa politikom završili.

  2. Postoje samo dve kombinacije: ili na vlasti ostaju stari lopovi, ili dolaze novi – Kurta Murta fazon.

  3. Djurdjevic Stamenkovski bi trebala da se zapita da li bi Ujedinjena Srbija mogla da zamisli koaliciju sa Zavetnicima.

  4. Sta kombinujete volja naroda je :srbija ide putinu i ostalim diktatorima u zagrljaj, ovaj ce biti dozivotni predsednik, mladi ce otici na zapad odnosno iselice se odatle a ono sto ostane bice sev koreja. Zalosno.

  5. @Miki
    Zašto kazete volja naroda? Bugarski voz i slične fore nisu volja naroda. Bas kao ni glasovi iz Bosne i drugih država gde su razdeljena srpska drzavljanstva.

  6. Vi ocito slabo stojite sa matematikom koja pobeda opozicija u Beogradu kad Sapic I Sps imaju48+8= 56 to je vise od 55 a opozicija moze blizubiti

  7. Samo se vi nadajte. Beogradom ce, Bogu hvala vladati oni koji su i do sada.

  8. Zavetnici su SNS satelit odnosno projekat, napravljen da odvlači pažnju i pokupi neopredeljene…kao onomad Beli Preletačević.

  9. Ma idemo sa Ivicom sta nas blam. Dobrica i Ivica, to je bas gotivno. Ono ne bi bio prvi put da opozicija muva sa Dacicem.

  10. Baš me zanima da mogu negde da pročitam kako je koja opština u Beogradu glasala,TO NAM IZVUCITE IZ RUKAVA ?

  11. Prošli su izbori, rezultati su svima dostupni, ali vama i dalje ne pada na pamet da se okanete besmislene kampanje koju ste vodili, pa ćete sada ubedjivati ljude da je poraz postao pobeda. Vi i dalje pokušavate da izbore rešite na ulici.

  12. Ako ste već napisali „od mogućih 110, na ovom broju obrađenih glasova, oni (SNS i SPS) imaju 56 mandata“, ne znam čemu dalja „analiza“? Nema nama pomoći – pukli smo za duže vreme, a možda i trajno.

  13. КО ОД ОПОЗИЦИЈЕ ОДЕ СА ав, ДА ЈЕ ПРОКЛЕТ.

  14. Kako je to visoka politika u Beogradu,ko bi rekao.Od revolucije 4.4. i obračuna sa mafijom ništa?

  15. Sapica interesuje samo novac
    To kazu ljudi koji ga dobro znaju. Nista nije uradio za Novi Beograd, samo je skupljao pare za sebe. Bolje da okacimo crni barjak ako on bude Gradonacelnik.

  16. Šta nije jasno ovde,ako bivši režim ima 56 mandata, onda dileme nema…..Jedino ako se pronađu neke krađe pri proveri papira, onda je to druga priča….

  17. SNS + SPS = 56 mandata. Svi ostali 54.
    Ne znam kakvim se vi kombinacijama bavite u tekstu.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 8

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.