Koji su dalji koraci dela opozicije koja je napustila međustranački dijalog?

Ako ih ima, opozicija dobro krije dallje planove

Ostavite komentar


  1. Vi ste izvredjali EP. pa sad opet zovete i tražite pomoć od njih. Vama ostaje samo ulica, ali ni tu nemate neku veću podršku od ovih što su šetali za „paradu ponosa“, dakle, sakrivajte bruku bojkotom. To vam je najpametnije.

  2. Ma problem je vama sto narod nemate uz sebe. Da imate, nijedan izborni zakon vam me bi smetao…ovako znate dobro kako cete da prodjete na izborima, pa onda koristite deciju foru necu vise da se igram, mama mi ne da

  3. gedam juče u jutarnjem programu „duel“ Orlić-Veselinović. Ono nije bio duel, opozicija bolje da je poslala nekoga iz SNS-a na Orlića, manju bi štetu imali. Mučno za gledati. Čovek na glupa Orlićeva pitanja gde je morao imati spreman odgovor, muca, štuca, koči, preskače… Tužno. Političar koji pretenduje na vlast ne može sebi to da dopusti. Ako imalo časti ima, Janko treba da kaže: ljudi, nije ovo za mene.. Ali naravno, kao i svi političari u Srbiji, pati i on od nedostatka časti

  4. Pa što mislite da Djilas bolji od Veselinovića,pa na konferenciji za štampu se tačno zna koji novinar će postaviti koje pitanje. Sve konferencije za štampu su režirane sa spremljenim pitanjima i odgovorima. Što nedodje Djilas na neku drugu televiziju,pa neće biti kako na N1 spremna pitanja i odgovori. Kad Djilas nezna šta da odgovori počinje da napada novinare i vredja a na kraju pobegne. Možda niste obratili pažnju ali Djilas može samo da drži monolog i bez prekidanje,ako ga neko prekine nezna dokle stigo i prebacuje temu na vređanje vlasti i predsednika. Mašin bravar je učenik škole učenika u privredi ili ŠUP a diplomu „AVIO INJŽENJERA“ DOBIO KAD DOŠO NA VLAST A GDE UĆIO ŠKOLU,BOG JEFINI DA ZNA. NARAVNO POLITIČKU ŠKOLUZAVRŠIO KAO „ŠERPADJIJA“ ZASLUGOM LUPANJA U ŠERPE.

  5. Dragan Djilas je kroz redovno studiranje diplomirao na masinskom fakultetu Univerziteta Beograd. No to i nije toliko bitno. Bitno je da je crveno – crna koalicija ( Radikali i SPS ) rasturila Jugoslaviju u ratu, a moglo je sve mirnim putem. Zatim jos gore da udje u rat sa NATO paktom koji smo morali da izgubimo. Danas gradjani Srbije imaju zivotni standard manji nego 1987. Sve to je bitno. Krajnje pogubna politika tih istih ljudi koji i danas vode drzavu. To ni u jednoj drzavi sveta, sem u Srbiji, ne bi bilo moguce. Bilo ko drugi ima vece moralno pravo da bude na vlasti u odnosu na SNS i SPS. No, mi smo narod koji ima pilece pamcenje. Zato bolje i ne zasluzujemo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.