Koliki je danas značaj 5. oktobra?

Sedamnaest godina kasnije

Ostavite komentar


  1. Osim sto su Srbiju rasprodali i unazadili,nema znacaja…ako je to beznacajno nekome,nemam komentar!!!?

  2. Značaj je toliki da nam svima to bude opomena na ljude koji su tada došli na vlast. Koji dok su punili svoje džepove, a neše praznili, usta su im bila puna demokratije i promena, a mi 12 godina išli unazad i doživeli razne uvrede i razočarenja.

  3. Nikada necu moci da zaboravim dan kada smo svi puni nade izasli na ulice i dokazali da smo jaci od diktature. Sada kada se osvrnem u nazad shvatam da sve sto je dosle posle toga je manje vazno od tog osecaja slobode !

  4. 5 oktobar treba da se obelezava kao dan srpske politicke tupavosti! Ajde I nekako da se razume ona masa hronicno opranog mozga decenijama u komunistickoj ideologiji, ali ni oni sto sebi laskaju da su intelektualci ne shvataju dubinu nasilne revolucije koja se svercovala pod imenom "antifasisticka borba 41-45". Ma nemoj, stavicemo sve na racun Milosevica i idemo u EU gde je lova do krova a mi smo jos davno pre pada Berlinskog zida isli u Trst po suskavac i farmerke dok su se drugi drzali Staljina ko pijan plota.

  5. Dan od kad je pocela okupacija. Svi dogadjaji od 5 oktombra činjenicno govore o tome. Mi smo danas okupirana kolonija bez petspektive a do oslobodjenja treba cekati ili cemo se osloboditi ili vemo nestati ko narod. Jer put sa kolonijalnim upravnicima vodi samo u propast ovde se glasanjem nista prometi nece. Radicete za sitne pare bicete obespravlkeni i jos vise duzni a sve ce to ofarbati kolonijalni mediji

  6. Kao sto kaze Marko Vidojkovic 5 oktobar je upozorenje svim politicarima da ce kad tad da odgovaaraju za svoja nedela. To se trenutno odnosi na Vucica i njegovu kriminalnu bandu, medjutim odgovornost nece izbeci ni Tadic, Kostunica i ostali koji su cinili vlast posle 5 oktobra a koji su nas doveli ovde gde gde smo danas, a to je samo dno. Naravno da je odgovornost i na svakom pojedincu, moramo biti odgovorniji kada poklanjamo poverenje svojim glasom politicarima kjoji to ne zasluzuju!!!

  7. Mislili smo da su daske koje smo napravili petog oktobra bile za kucu a u stvari su bile za sanduk u koji vucko ukucava poslednje eksere.

  8. Znacaj je u tome sto smo spoznali greske 5.oktobra i sto ih necemoo ponoviti jednog dana kada svane 6.oktobar. A svanuce, kad tad..

  9. Dan kada je narod izmanipulisan od strane demokrata i otpora koji su bili finansirane od zapada A POSLEDICE I IŽIVLJAVANJE zapada osećamo i dan danas .A ovi nikad bolje nisu živeli ,svi su bogataši biznismeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.