Koliko je iskren odnos Rusije prema pitanju Kosova: Analiza izjave ruskog ambasadora u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Da li su i NATO bombe po Srbiji i Srbima bile kalkulantske? Srbomrsci su protiv bratske Rusije i ruskog naroda.

  2. A šta mislite o tome da Srbija konačno predloži plan ta reintegraciju Kosova u državu Srbiju? Da konačno i mi imamo nekog državotvornog na čelu nalik na Tuđmana ili Zelenskog.

  3. Cojstvo i junastvo braco i sestre pa tek onda IT tehnologija i laka lova za nista ulozeno.

  4. A kako to angloameri pomazu Srbiji!? Razvaljuju je na svaki moguci nacin i vi navijate za te lesinare!?

  5. Rusija vidi Srbiju kao svoju guberniju, a tako se i ponaša. Pitanje je zašto su Vučić i SNS doveli Srbiju u tu poziciju.

  6. 30.maja 1992.god.u Savetu bezbednosti Rusija je glasala da se uvedu sankcije Srbiji.

  7. Marko, zasto su bombe padale po Srbiji? Zato sto nas ceo svet mrzi ili…? Mlad si, ne znas sta se sve desavalo 90tih. Ja znam iz prve ruke i kazem da smo zasluzili.

  8. СРБИЈА је раскомадана, захваљујући, онима који је сада хоће код себе, Србија никад није била миљеник Европске камариле.

  9. Брините ви своја посла а о Србији брине преко 80 % грађана.

  10. Sagovornici Danas su veoma argumentovano objasnili situaciju u kojoj se Srbija nalazi! Verujem da će se iznaći najbolje rešenje ne samo za Kosovo i Metohiju već i za ceo region i da će ruski ambasador imati manje posla i za sebe i za osoblje!

  11. Za sve one koji više vole zapad , slobodno neka tamo i idu , mi smo ovde i to je to , neutralni, a vi slobodno možete da idete, naravno samo su interesi večni.

  12. Teško je objasniti nepismenom i neobrazovanom narodu istoriju. Rusi niti su nam braća , niti su nam prijatelji. Uz njih smo i veru zamalo uništili i zatrli. Rusi su obrazovani, ali su generalno hladni i odbojni . Sušta suprotnost nama.

  13. Neka odgovori doticni koji se potpisuje kao Prijatelj na jedno pitanje. Kako smo mi to nezavisni ako nam se Bocan- Harcenko i Hil direktno mesajui odredjuju politiku i pravac?

  14. Ko je bolji: prijatelji koji te svakih par godina bombarduju jer si nesto kao pogresio ili brat koji te ne stiti koliko mislis da treba

  15. Ni Rusija a ni Kina ne smatraju Srbiju za ozbiljnu državu već koloniju. Harčenko u prevodu kaže: vi Srbi ne znate šta je za vas dobro to ćemo vam reći mi i Kinezi.

  16. Priznali bismo mi da smo priznali Kosovo kad bi smeli. A ne smemo znog toga što bi onda sve zemlje koje su ga otpriznale povukle priznanje Srbije. Iz principa.

  17. Tragicno je to sto srbi biraju vlast u zavisnosti od politike prema kosovu a ne stavova iste prema ekonomskom napretku i buducnosti nase dece, Kosovo je zavrsena prica za dugi niz godina sada se valja boriti za ostatak srbije kroz ekonomski razvoj koji nudi zapad.

  18. Све што напишете ја веруујем без зафркавања,стварно сте врх

  19. Ne razumem ovoliko dvojnih standarda. Harčenka proterati, a valjda Hila i njemu slične odlikovati?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.