Koliko su čvrsti argumenti Srbije za neuvođenje sankcija Rusiji?

Ostavite komentar


  1. A sve to što se proizvede u Srbiji i razmeni sa EU to je na bazi vetra i sunca ili ima nekog udela jeftinog gasa i nafte . Nijedna rubna članica EU nije videla boljitak . Zna se vrlo dobro ko je EU

  2. Manite se ćorava posla. Dok ne oterate motkom unutrašnje okupatore ništa od EU ali ni od slobode.

  3. Koi su to iz srbije za sankcije rusiji dase uvedu? To mogu biti oni koji ne vide dalje od nosa.

  4. Eh, kad bi imao samo DVA PUTA VEĆU PLATU, živeo bih pet puta bolje.
    A tek da imam DESET PUTA VEĆU PLATU …
    Živeo naš busterinteligentni precednik. Dajte mu moju buster – dozu. Poklanjam kao što on pokljanja milione evra čamugama u partizanskom i zvezdaškom fudbalskom klubu, muslijama u Srebrenici i „oprašta porez“ .

  5. @Zora
    Pi tvom komentaru se vidi da su za sankcije pismeni i obrazovani. Protiv su oni drugi, a i po neki Rus ili Ruskinja koji/koja se pretvara da je iz Srbije i komentarise po srpskim sajtovima, kao ti.

  6. Koliko su čvrsti argumenti Srbije za neuvođenje sankcija Rusiji? Можда су само два довољна, двотрећинска већина је против и Русија нам није учинила никакво зло.

  7. Videli smo gde nas je odvela proruska politika poslednjih 30 godina. Kad si marioneta u rukama sližbi jedne velike sile.

  8. A koiko iznosi 50% nenaplacenih carina na uvoz robe u Srbiju iz EU, po Sporazumu o pridruzivanju…. to je vise od 100 mld EUR, toliko je iz Srbije preliveno u EU

  9. Rusija je jedina koja sprecava ulazak tzv. Kosova u UN. Zbog toga Srbija ne sme da uvede sankcije Rusiji..Kraj price!

  10. Народ у већем проценту од 70% је против санкција.Тачка.

  11. Koliko su čvrsti argumenti da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji???

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 10

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.