Koliko su vredni znaćemo kad Vučić bude brao jagode na normu, a Vulin rotkvice za dnevnicu, poručila Dragana Rakić 1Foto: printscreen RTS2

Poslanica DS Dragana Rakić tokom današnje skupštinske rasprave o novoj vladi oštro je reagovala na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o dužini radnog vremena.

Vučić je pre par dana komentarišući smenjenje radnog vremena u Crnoj Gori sa osam na sedam sati, naveo da se sa tim ne slaže.

Između ostalog je pitao:„Kako možete da za 24 sata naberete isto jagoda kao i za 40? I ja to treba da podržim, aj narode lezi lebe da niko ništa ne radi, a svi ćemo da živimo lepo… Aj svima čarter letove na Maldive i Sejšele, ko nije bio. Ne može. Do 2027. od tog posla nema ništa, a posle radite dva sata dnevno“, rekao je on.

Rakić kaže da je tom izjavom i čestitkom radnicima praznika rada zasenio i ekspoze mandatara Miloša Vučevića.

Ona kaže da Vučić hoće da nneguje kult velikog radnika.

“Znaćemo koliko je Aleksandar Vučić vredan i radnik tek kad ga izbacimo iz politike i kada on bude brao jagode na normu. Koliko ste vi ministri valiki radnici znaćemo kada saznamo koliko Vulin rotkvica može da nabere za dnevnicu. Ili koliko Siniša Mali može da oljušti krompira, ali ne kod poslodavca nego kao nagradu za dobro vladanje“, navela je ona zaključivši da DS neće glasati za ovu vladu”, zaključila je Rakić.

Dešavanja u Skupštini pratite na Danasovom portalu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari