Kolundžija: Na telefonskoj sednici isključena 53 člana Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. SNS ce vam prikupljati potpise, a Vucic ce se postarati da udjete u parlament. Ono sto su Ceda i LDP bili do sada bice uskoro odmetnicki DS, mozda, ako Vucicu to bude odgovaralo.

    1. Ti nas stvarno držiš nisko poštovani ili poštovana. Pa šta će Vučiću nekoliko stotina Demokrat kada ima Lutovca koji neradom pored nesposobnosti, već dve i kusur godina urušava stranku. Ovim potezima je dodao jo jednu svoju, do sada nepoznatu osobinu, paničan strah od demokrata.

  2. Lutovac bi najljudskiji potez napravio kada bi sam sebe iskljucio iz DS i osnovao svoju stranku. Tj. neka podnese ostavku. Pre ili kasnije probudice se i clanovi koji ga, navodno, podrzavaju.

  3. telefonska čistka – zbog korone – nema tu neke zle namere >>> bitno je da se spreči širenje zaraze

  4. To što ste isključeni iz stranke je tek početak vaših problema, sada ćemo se prvo mi građani pobrinuti da nestanete iz javnog života kao UDS, ili da se u pokušaju da to izbegnete priključite Vučiću, pa na kraju zajedno sa njim krivično odgovarate za sve ove svinjarije koje ste počinili u poslednjih nekoliko meseci.

  5. Podržavam legalizam. Struja koja je nelegalna treba da prizna poraz. Ako je struja oko Lutovca, pravno gledano, u pravu onda podrška njima i kompletna suparnička struja da se isključi iz članstva zbog kršenja discipline. Ako je struja oko Lečića, pravno gledano, u pravu onda podrška njima i kompletna suparnička struja da se isključi iz članstva zbog kršenja discipline. Sredine i kompromisa ne sme da bude, u protivnom nestaće Demokratska stranka zauvek.

  6. Kad pučisti imaju telefonsku skupštinu na kojoj biraju , kobajagi, predsednika, onda je to u redu, a kad ih zbog drastičnog kršenja staqtuta Stranke, isključe, onda zapomažu. Pravite novu, naprednu DS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.