Komitet američkog Kongresa pozvao EU na viznu liberalizaciju sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. SLEDI JAVNA IZDAJAA!!!
    Vučić stalno obmanjuje Evropu oko ispunjenja svojih obaveza iz briselskog sporazuma. Radi se o javnom priznanju kosovske nezavisnosti ali pred srpskim narodom. To je obećao. Uvidevši to, Amerikanci su stvar uzeli u svoje ruke, i sad Vučić nema kud, on mora a i hoće da ispuni svoja obećanja tj. javno će priznati kosovsku nezavisnost. Sad samo pratite akrobaciju sa kojom će to da izvesti. Radi se o (skrivenoj) izdaji od dana: 30.juna 2015.god. u Briselu. Zato što ne poštuje Ustav Srbije i kad prizna kosovsku nezavisnost, onda mora policija da ga privede pravdi, i da mu se sudi za izdaju i pljačku Srbije…
    P.Sajdžo 2020

    1. Vučić je suspendovao poslednje ostatke srpske državnosti na Kosovu (i Metohiji) potpisivanjem Briselskog sporazuma. Sve drugo je igra sa zaglupelim i zaluđenim narodom. Pored toga Vučić (njegova banda) odlično sarađuje sa albanskom mafijom sa Kosova. Dalje, Kosovo je nezavisno i priznale su ga sve razvijene zemlje i sve drugo je magla radi pljačke državne kase Srbije (trošenje buddžeta na fol pomoći ljudima na Kosovu) i manipulacija masom. Mafija je preuzela državu i nikakve pozitvne reakcije državnih institucija neće biti, sem u interesu vladajuće vrhuške.

  2. Amerika „ruši“ Kurtija i traži “ viznu liberazaciju“ za Kosovske. Koji cinizam,pa pustite ih u USA bez viza. Od blata će te praviti Kurtija.

  3. Amerika „ruši“ Kurtija i traži “ viznu liberazaciju“ za Kosovare. Koji cinizam,pa pustite ih u USA bez viza. Od blata će te praviti Kurtija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.