Komšić: Svima će biti lakše kad BG i ZG odustanu od mešanja u BiH

Ostavite komentar


  1. G. Komšič se ozbiljno obrukao izjavom o Kosovu. Kaže da je to njegovo privatno mišljenje. Pa nije bio na slavi ili u kafani već je to ipak izjavio kao deo Predsedništva. Time se stavio u rang i na nivo komunikacije Mila Dodika i samo dao municije dotičnom da priča svoju priču. BiH nastavlja gde je stala – nigde.

    1. Kad procitam ovako nepismen i neelokventan komentar subotom, ko grom da me strefi, a ono Sunce sija jarko. Eto, pronadjite se u ovoj komparaciji.

  2. Komsic ocekuje nekakvo postovanje a do pozicije je doaso MULJANJEM i ne samo to nego ne postuje Srbiju i stavove gradjana Srbije u vezi Kosova.. Obican licemer opterecen ko zna cime. Ipak samog sebe je opisao kada je rekao da u Bosni ima mnogo onih koji bo da budu veci katolici od pape, tako bi i on da bude veci „bosnjak“ od „bosnjaka“.

    1. @talog
      1.Kad su bosnjaci glasali za Covica to je bilo okej a sad kad su glasali za Komsica eeeee to ne valja to je ,,MULJANJE,,.
      2.Bosna nije samo Bosnjacka i sta ima sporno sto i Komsic voli drzavu u kojoj se rodio.
      3.Erdoanu pjevate na uvce a prvi je priznao Kosovo, gospodji Merkel padate na kolena a druga je prizna Kosovo, Amerikancima ne da padate na kolena nego puzitr pred njima a treci su priznali Kosovo…..I tako redom da ne nabrajam.
      Sad ti Komsica nazivas licemerom sto je uradio ono sto su svi uradili, Komsic licemjer a Erdoan, Merkel, Tramp, Makron i ostali oni nijesu licemjeri.
      3.Kad vratite Kosovo pod sustav Srbije onda ce Komsic reci Kosovo je Srbija i sve do tada on ima pravo pricati istinu.
      4.Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Crna Gora svi su priznali Kosovo I ZIVI NE SMIJETE DA SE CUJETE SRPSKI BOTOVI I LICEMJERI samo smijete nad nejakima da se kur.te. Stid vas bilo licjemeri i botovi.
      Komsic je lijepo rekao -ja vas i vase drzave postujem i trazim od vas da i vi BiH postujete a botovi i licjemeri kazu Komsic ,,zateze,, odnose.
      5.Od Madjara i Bosnjaka kao i ostalih manjina trazite da budu lojalni Srbiji a od gospodina Komsica trazite da bude lojalan stranoj drzavi a ne Bosni.
      Po vama ako to kazu KAFANSKI analiticari poput Lazanskog i Galijasevica to je u redu. Znaci vi razmisljate glavama analiticara i to onih nedobronamernih i nekompetetnih analiticara…..
      Hele nejse i vi ce te se jednog dana opametiti… ako ne bude kasno………

  3. Komsic samo pogorsava odnose sa Srbijom, a kao ucinice sve da dobro saradjuje sa svima.

  4. Samo vi ispoštujte Dejton i poštujte volju svakog naroda i ne bojte se Srbije i Hrvatske.

  5. Svima ce biti lakse kad pored Zagreba i Beograd bude u EU pa se uvedu sankcije BIH zbog nepostovanja prava Srba i Hrvata u njoj !

  6. Komsicu , Hrvati protestuju da nisi njihov predstavnik , sta mislis o tome?Lazni hrvatski clan predsednistva , vec drugi bosnjacki.

  7. Nema dana a uskoro ni sata na portalu Danasa be Komsica i njegovih izjava. Ipak, ocekujem grandiozni „intervju“ sa njim koji ce da odradi ko drugi nego Snezana Congradin. Jedva cekam… Kada krenu sa velikorbijanskom agresijom pa onda sa prihvatanjem realnosti na Kosovu i ostalim iz tog vec standardnog repertoara.

  8. Komsic nije hrvatski clan predsednistva vec je nametnut bosnjackim glasovima , gradjani na ulicama gde je hrvatska vecina jasno su to juce na ulicama i iskazali.U BIH su ugrozena prava Srba i Hrvata a Komsic moze da prica bajke prevarom je pobedio na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.