Komšićeva stranka demantuje da će Jovanović biti kandidat za kantonalnog ministra 1Foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Liberalno-demokratska partija (LDP) prenela je danas saopštenje Demokratskog fronta Željka Komšića u kojem se demantuju informacije da će lider LDP Čedomir Jovanović biti kandidat DF za funkciju ministra u više kantonalnih Vlada u Bosni i Hercegovini.

Portal Alternativne televizije ranije je objavio tekst u kojem se navodi da će Jovanović biti kandidat izmedju ostalog i za ministra obrazovanje u Unsko-sanskom kantonu, konkretno za pozicije na kojima je zbog konstitutivnosti neophodan kadar iz srpskog naroda.

„Zemljo, otvori se. Da vam zvanično odgovorimo: Od prvog do zadnjeg slova što ste napisali, sve je laž, izmišljotina, novinarska bljuvotina po obrazu nekada časne novinarske profesije. I da stvar po vas bude gora, autor tih gadosti nazvao je centralu stranke pre objave teksta i lepo smo mu objasnili da ta priča nema veze s vezom. Naravno da u finalnom tekstu tog našeg stava nema“, navodi se u odgovoru DF.

Demokratski front je naveo da su navikli da im podmeću razna „kukavičija jaja“ ali da takvu podvali do sada nisu imali.

„A našem drugu Čedi želimo brzi oporavak i skoro vidjenje u našem i njegovom Sarajevu. Drži se, Čedo!“, piše u saopštenju.

Jovanović je bio nosilac liste „Koalicija za mir“, koja je na nedavno održanim izborima u Srbiji osvojila 0,32 odsto glasova i nije uspela da predje cenzus za ulazak u Skupštinu Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari