Komunisti traže od države da spreči ponašanje pripadnika pokreta Levijatan

Ostavite komentar


  1. imam 73 g. i nisam znao sta je levijatan i sad kako cesto resavam ukrstenice, saznadoh da je to majmun koji lici na psa. i sta su ovi levijatani vazni i koja je simbolika u nazivu ove grupe?

    1. Koje dve grupe ludaka?NKP Srbije i Pokret Socijalista?Ili si misli(la)o na NKP Srbije i Rome?Ili na NKP Srbije i sns?

  2. Znači, ovi na fotografiji su deo Falange kakvu je imao Fašista Musolni u Italiji?

    1. Gresis!Redakcija je greskom objavila ovu sliku.I redakcija slucajno objavila ovu vest!Taj nkp srbije je neki tamo skup zaludjenika koji nemaju podrsku ni u svojoj zgradi ali redakcija smatra da vazno sta oni imaju da kazu.Sem Vulina niko nije cuo za njih!Kada cine dobra dela i spasavaju zivotinje,to nije vest.Redakciji je vest sto su oduzeli psa,krvolocnog,romima koji su tog istog psa zlostavljali.To su ga zlostavljali,nema veze,jbg.ipak su oni romi.A da je to isto radio Marko Markovic,danima nebi silazio sa naslovnih strana.Romi i migranti su u Srbiji zasticeniji od belih meveda!

      1. Spasili su nula životinja. Klevetali više desetina ljudi. Hajkali pekare albanskog porekla u Borči prošlog Uskrsa. Vaš vođa vam ima istetoviran nacističke rune po sebi.

        Vi ste najobičnij nacistički talog koji ima podršku ovog nakaradnog režima. Opet ćete vi u bežaniju ka Severnoj i Južnoj Americi.

      2. A zašto ti tvoji heroji iz Levijatana nisu reagovali kada je Veljko Ražnatović organizovao borbe pasa? Ti majmuni udaraju samo na slabije od sebe i glume neka muda. Oni bi (navodno) da štite životinje, a za dobrobit ljudi ne haju. NKPJ se, s druge strane, svakodnevno bori za prava radnika u Srbiji, pružajući u isto vreme otpor neonacistima koji su se nakotili poslednjih godina.

  3. TREBA IM ZABRANITI TAJ POSAO. ODUZIMANJE ZIVOTINJA KOJE IMAJU JESTI I PITI A NE BRINU O ZIVOTINJAMA BEZ VLASNIKA I GLADNIM ZIVOTINJAMA. SVE TO RADI STRANKA VUCICA, A SVE SU OVO NERADNICI I LENJTINE KOJI HOCE HELB BEZ MOTIKE. TAJ PAVLE NE ZNA DVA BROJA DASABERE I ON JE SAD NEKO. ZASTO NE ODU DA ODUZMU PSA NEKOM JACEM I MOCNIJE NEGO ROMIMA I SIROTINJAMA I JOS IH VREDJAJU. SETITE SE SNIMKA IZ OPOVA KAKO SU VIKALI NA NEMOCNOG STARCA. NJIH 10 NA NJEGA IDEMO KURCENJE… SLEPCINE SU TO SVE…. TREBA IH POBITI A U OSTALOM NEKA S EPOLICI POBRINE O NJIMA ODAKLE TAKVI AUTI I MOROTRI… KOKA RADI BATO KOKA 100 POSTO… TREBA IH POBITI SVE BRE

  4. Držanje i šetanje domaćih životinja i kućnih ljubimaca uredjeno je Zakonom i podzakonskim aktima. Šetanje životinja van svog dvorišta mora biti obezbedjeno l. Da ima zaštitnu masku, ako je većeg rasta mislim od 30 cm. 2. Obavezno lopatica i kesa da se pokupi što pas pokaki. Sve mimo toga je blago rečeno idiotizam. Nadam se da će i to doći na red.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.