Konstantinović: Izlazimo na izbore, država da utvrdi bezbedan način glasanja

Ostavite komentar


      1. Da li je Konstantinović bio predsednik Administrativnog odbora Skupštine kada je formirana poslanička grupa Napred Srbijo?

  1. Država će svakako omogućiti da građani budu potpuno bezbedni u izbornom procesu, da svi treba da izađu na izbore i da glasaju za one ljude za koje veruju.

    1. CANE JEL ZNAS STA NA VLASKI ZNACI „BERBEK“ RASPITAJ SE AKO NEZNAS , JA SAM TI KUM TO IME TI ODGOVARA ORGINAL

  2. Mogla bi firma bivše savetnice u MUP-u da obezbeđuje glasanje, da se pomogne ženi. Listići će već biti zaokruženi unapred za Broja 1, da se izbegne zaraza, po preporuci „struke“.

  3. Hvala precednik. Skupio si nam potpise, malo keša,da se nađe,mali ćemo, kao kritikovati, najviše one koji ne izlaze

    1. Ja prvi put cujem za njih.Njihov rezultat ce biti na nivou statisticke greske

  4. Bili izbori ili ne nadam se da Srbi preduzimaju sve mere zastite u zatvorenom prostoru!

  5. Nema potrebe da ti bilo st apredlazes, ima ko da misli o tome. Prvo treba da se steknu bezbedni uslovi za odrzavanje izbora, pa ce onda strucni timovi da odrede i posebne uslove pod kojima ce sve biti bezbedno za gradjane.

  6. Odakle je sad ovaj ispao, prvo niko ne izlazi na isbore , a onda se odjednom pojavljuju neke nove stranke i ljudi, kao dsa ih izvlace iz sesira.

  7. Svakako se podrazumeva da ce izbori biti priladodjeni novonastaloj situaciji, i izborne prostorije . Najbitnije je zdravlje i tome ce biti sve podredjeno.

  8. Vlast je uspela da se uspešno izbori sa opakom bolešću, da blagovremenim merama zaštite, uveliko spreči, da virus odnese ogroman broj ljudskih života. Nema razloga za strah tokom izbora.

  9. Izašli na izbore ili ne, njima se isto hvata, cenzus neće preći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.