Kontroverzni Veselinović i njegov kum

* Piše se i o Zoranu Milojeviću Zelji, vlasniku benzinske pumpe u Leposaviću
Pisanje kosovskih i srpskih medija o "gospodarima" Severa

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće da je ovo istina?
    Prebijaju ljude ima dokaza svedoka i ništa. ….a imamo ministra pravde i sudove. …..UŽAS
    Sledeći put građani treba njih pr biti ali zaista prebiti…došlo vreme da se moraš boriti za goli život zbog osnovnog prava koje demokratija garantuje

  2. Sta da kaze covek a da ne bude pogresno shvacen i upadne u zamku izvrnutih argumenata. Bravo strucnjaci (Jorgovanka Tabakovic, Bajatovic, Palma), bravo intelektualci (Milomir Maric, Karleusa, Vesna Dedic), bravo patriote (Vucic, Vulin Gasic), bravo pregaoci i marljivi radnici (Ivica Dacic), bravo sportisti casni (Zvezdan Terzic, Sale Mutavi)! I iznad svega BRAVO GLASACI, BRAVO!!!!!

  3. A da li Vam je poznato da Veselinovic samara Andreja Vucica i nikome nista? Kako je to moguce?

  4. Eeeeee ,Srbistanci dobro jutro .Gledajte farme i zadruge ,punite autobuse za sok i sendvic ,drhtite za bednu platu posto i ona nije sigurna.sve vam je to proekat zvani SNS i verujte niste jedini narod koji je naseo na takvu pricu samo sto u drugim drzavama ima drugacije ime ali identican scenario.
    Slatkorecivost
    Kontrola medija to jest skrivanje istine i plasiranje lazi
    Represija
    Kontrola preduzeca
    Dali vas sve to podseca na vas zivot-Razmislite Beogradjani

  5. @bravo
    Ajd mi, molim te, reci po kom si kriterijumu Palmu svrstao u stručnjske, a ne u intelektualce?!

  6. Pa stvarno, sta da kazemo? Zivimo u nestvarnoj stvarnosti. Sve se zna, ko je kome kum, brat, saradnik, ko sta drzi, ko je glavni, ko je najglavniji. E taj najglavniji odlucuje o svemu u Srbiji i na Severnom Kosovu. Ko ce bito ziv a ko mrtav. I?

  7. А кад се Бошко Обрадовић супростави СНС силеџијама ви га називате насилником

  8. Uzasno se lose osecam sto se obestinjuje ono sto sam predosecala nakon izbora 2012. Uzasno je zbog kakvih ljudi stradaju casni i hrabri. Eto koju cenu placamo zbog toga sto neki nisu bili svesni u kojoj zemlji zive i nisu hteli da glasaju za "manje zlo". Tako je to sa Aleksandrom Vucicem i Tomom Nikolicem. Molim cudo da se desi i da ih se sto lakse otarasimo, ali ne verujem…dok se cela Srbija ne digne, nece ti zlocinci stati.

  9. Šta radi naša ministarka pravde "Nelica" fikus broj 2 u Vučićevom sistemu vlasti. Ako nema ingerencije na KiM-u onda ima na teritoriji Srbije, gde je taj Želja čuda činio, a Ona ćuti na sve to i ne privodi lice pravdi.

  10. Mi smo krivi,jer smo ih pustili da rade to što rade.A skoro da više i neće imati ko da im se suprostavi,jer oni mladi i pametni beže od ovog zla van zemlje,a ostaju stari i nemoćni kao i mladi korumpirani koji su se priklonili ovom zlu.Srbija je država u brzom izumiranju a ubijaju je njene bitange a ne ni Ameri ni Nemci ni neko treći.

  11. Veselinovic u sprezi sa Andrejom izvlace pare od nas,prebacuju na Bliski istok vracaju ga u formi Beograda na Vodi i otimaju nam ponovo milijarde od nasih para.Istina je da ce svi pred sudiju da bi bili oslobodjeni .

  12. Kakav "kontroverzni"? Šljam kao i svi oko Vučića. Sada za njega bi onda trebalo da važi, " s““ kim si onakvi si".

  13. Dosta bre vise,da li je moguce da smo se predali najgorima medju nama,rdji koja nas zahvata,i jos dozvoljavamo da se kite patriotizmom,koji bre Zelja,Zvonko,Zarko i jos stotine takvih koji kao pirane grizu ovu napacenu zemlju i narod…pa ovo ovde posle njih treba da se dekontaminira….dezinsekcija,deratizacija…mladosti ove zemlje ako zaista zelite da se ponosite poreklom i srpskim patriotizmom ustanite ,ostavite fejsbukovanje tviter i dr.nacine pokazivanja patriotizma,ne slusajte ni ove ni one politicare,uzmite sudbinu u svoje ruke a za pocetak i motke…jer vi to zasluzujete ,jer vi to mozete…i eto idemo na kosovo ali da prvo oslobodimo ga od ovih smradova i slina….zatvori ih cekaju sirom otvorenih vrata a usput da ih sprovode kroz ulice i trgove ove zemlje pa topli zec….to je najmanje sto moze da se ucini za njihov patriotizam…a blago opljackano podeliti sirotinji…do juce nije znao za razliku izmedju klakera i kokte a sad bi da bude ugostitelj ni manje ni vise nego na. Vrhu Srbije….jel nam je svejedno????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.