Dragana Sotirovski nova gradonačelnica Niša?

Predsednik SNS-a na sastanku u ponedeljak navodno saopštio odluku ko će upravljati najvećim gradom u jugoistočnoj Srbiji

Ostavite komentar


  1. Šta da se radi, zeznuo sam se! Ja očekivao da će kandidat za gradonačelnika Niša biti Aleksandar Vučić, „za njihove odrasle“…!

    1. @bre
      Ne da je bila nego odlicna… Ovde nisu naveli celu njenu biografiju a ako imas bar 2 klikera u glavi pronadji. Dobila je puno nagrada a novinarstvom se bavi jos kada je bila u timu Baneta Vukasinovica devedesetih… U Nisu kako su novinari cist amaterizam ona je jedna od 2 novinara za koje bi rekao da su pravi profesionalci.
      Da li ce biti dobra gradonacelnica to je posebno pitanje a da je po nagradama koja je dobijala svakako je vise nego kvalifikovana.

      1. Novinarstvo,geografija i gradonačalnica.Ako imaš bar dva klikera u glavi,razmisli.Osim ako ti je rođaka?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.