Korać: Vučić napravio ustupak, Đilas prošao ‘toplog zeca’ zbog razgovora

Ostavite komentar


  1. Da nije Djilasa Vučić bi izgledao kao diktator,ovako i on ima kobajagi opoziciju,more svi oni duvaju u istu tikvu.Nego nadam se da rade u interesu države,a ne u svom interesu

  2. Eto ti to smo ti mi. Ako razgovara zašto razgovara, skine zašto ne ? I odmah se tu čita između redova i nagađa. Pa ko će nam ugoditi.

  3. gosp.Korac ,a da nam objasnite zasto su knjige raznih sluzbi zaključane, a posebno za period od 1990g.
    Koliko Ministara je radilo u BIA?
    ZASTO nas i vi obmanjuje i sludjujete?
    Samo Perišić osudjen?
    Mnogima ne bi bilo dobro ,i Vi to znate.

  4. Vučić je ozbiljan političar! Ne prosipa sujetu, kao ovi sitni politikanti, tipa Jeremića i Zelenovića…

  5. Zato ti žarko nisi političar,nemaš kefalo za to…. Vučko primio đilasa na razgovor samo da bi se opozicija svađala a ne što ga interesuje sta đilas o njemu sličini misle.

  6. Nekada je razgovor, sam po sebi, mnogo važniji od rezultata koje bi mogao da donese. U politici, kao i u poslu, tek jedan od stotine razgovora donese željeni rezultat.

  7. ali nije u redu da dilas , bez dogovor sa Koalicijom, ide na sastanak.Kako se osecaju partneri , ako im se jeda clan ovako ponasa,Zar nam nije dovoljan diktator u vlasti, koji nikog ni za sta ne pita, vec nam treba diktator i u opoziciji.Zasto, onda, zelimo promeniti prvog diktatora? U cemu bi bila razlika, osim u preusmeravanju narodnih para u privatni djep.Opozicija ako se misli resiti prvog diktatora mora se resiti i drugog.

  8. Dobro je da je Djilas odmah uvideo da sreće nema da pravi gradsku vlast sa NADA i Zavetnicima, jer bi mu u roku od 2 nedelje okrenuli ledja. Ko su oni uopšte_ Do izbora ih nema a onda cenzus i pare i kao važni su. I Boško nije cvećka, kada mu je bliži Gojkovic_od Djilasa idrugih koji su stajali uz ogradu i podržavali ga kad je štrajkovao glađu. Novi izbori treba da raščiste situaciju. Sad, u ovih dve nedelje ljudi su mogli da vide ko je ko, pa čak i Ne davimo Bgd, koji su baš baš nezreli ( a bili su mi simpatični). Nije politika odbrana parkića i žuta traka za GSP. Umeju li oni da računaju?
    Podrška novim izborima u Bgd. Podrška Mariniki i SSP. Oni nisu kalkulanti, bore se kao lavovi.

  9. Gospodin Korać zaboravlja ulogu Vučića u ciljanom UNIŠTENJU političkog života i institucija u Srbiji!? O čemu pregovarati sa čovekom koji je uzurpator države i Ustava, ideolog medijskih nesloboda i ovakve „izborne“ mašinerije koja radi po njegovom diktatu!? Pokušajte takve pregovore da objasnite bilo kom građaninu stabilne demokratske zemlje da se posle svega sa takvim o nečemu razgovara.

  10. Pa ko je to uopste iz ostalih opozicionih stranak dozvolio da Djilas iznenada ode da daje pojas za spasavanje Vucicu ? Kakav je to nevidjeni politicki skandal sakriven od ociju javnosti ? Molim vas ima li jos ikog normalnog u ovoj zemlji da to definise ?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.