Korona glasači novi vid izborne manipulacije

Namicanje glasova i izlaznosti u Kosjeriću

Ostavite komentar


  1. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Največa tragedija gubitnika nikako da krenu od sebe i traže u čemu one greše , več svaki izborni kolaps pravdaju izbornim prevarama. Izborni cenzus nije diovoljno smanjen i predlažem 0,3% za ulazak u Skupštinu. Sretan put do sledećih izbora .

    1. Kada prodaju ceo Kosjerić sa svima nama, i Vama, braći Kinezima drugačije ćete pevati….

    2. U ptavu si. Nikako da shvate da je nasilna promena vlasti potpuno legitimna, nužna i neminovna. Ako jedna strana može da koristi sve dozvoljene i nedozvoljene metode, onda nema nikakvog razloga niti opravdanja da se to pravo drugima uskraćuje.

    3. @мирољубе, овде се не ради о губитку, у питању је обесмишљеност назови слободних избора. Још када би схватио да смо сви губитници у овој тиранији демонских духова над здравим разумом, размислио би мало и мућнуо главом. Овако, напред у општу пропаст и безумље.

    4. Kad ti zakucaju na vrata jer im treba ta lokacija drukčije ćeš pevati. A kad ni tehničku vodu ne budeš imao ti opet izađi pa se veseli uspešnoj krađi

  2. Koji licemeri?
    Kada su u Americi glasači glasali masovno mejlovima navodno zbog korone i to listom za Bajdena to je bila demokratska tekovina a kada u Srbiji biračka komisija ode kod bolesnog, starog i nemoćnog koji nije smeo da se izlaže riziku da ide i glasa vi proveravate broj obolelih na dan glasanja.
    Jao, kada uvedu u Srbiji glasanje mejlovima tada će tek biti klanica…

  3. Ovo je nevidjen kriminal i drskost. Na kraju moracemo ipak da predjemo na glasanje na kuglice i motke. U lokalnim sredinama to je cak i lakse, poznajemo se medju sobom. Dosta je bilo lopovluka.

    1. Када овлада безумље и малоумље, гласачки листићи не помажу и губе на значај. Ипак је мотка (оплемењена, зна се чиме) наша реалност и неминовност.

  4. Ovo je već čista patologija. Da je „sumnjivo veliki broj građana glasao od kuće“
    Odakle autor zna za koga su glasili oni od kuće a pri tome ne pminje džipove Jeremića koji je došao u Kosjerić i rekao građanima da ne žive da ne jedu da ne piju vodu i nedišu vazduh nego da „bojkotuju“

    dok on ne pobedi u Beogradu

    pa ko će da sluša više te budalaštine onih koji imaju dovolno novca koii im je ostao dok su bili na vlasti

      1. Ima, naravno. Drži je pored slike potvrde iz banke da Đilas ima 619 miliona evra na računu.

  5. Čak i da je 100% građana glasalo od kuće, ne vidim problem, ako u komisiji koja ih obilazi ima predstavnika ovih koji se sada bune.

  6. Wilhelm Reich ( Cuj mali covece) : Od tvog razmišljanja, tvojih postupaka, od sada zavisi budućnost ljudskog roda. Ali tvoji učitelji i gospodari ne kažu ti kako stvarno razmišljaš ni kakav si; niko se ne usuđuje da ti uputi nikakvu kritiku koja bi trebalo da te pripremi i osposobi da sâm upravljaš svojom sudbinom: Ti si „slobodan“ samo u jednom smislu: oslobođen si poduke kako sâm da vodiš svoj vlastiti život, slobodan od samokritike!

    Na ovaj deo pomislim posle citanja rezultata izbora ( a bogami i komentara botova)

    1. Tačno, ali ja pomislim na ono „nema gluvljeg čoveka od onog koji NEĆE da čuje, niti slepljeg čoveka od onog koji NEĆE da vidi!“
      Setim se i kako je jedan Rus (mislim da je to bio Solženjicin) pričao kako su u Staljinovim gulazima ljudi umirali govoreći „eh, kad bi samo drug Staljin znao šta se radi, ne bismo bili ovde“.
      Tako ćemo i mi uskoro ovde umirati uvereni 100% kako Vučić ne zna da nam je loše jer kad bi znao, on bi to ispravio očas posla i zauvek!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.