MI – Glas iz naroda: U toku bespoštedni teror protiv Srba na Kosovu, saučesnici SNS i SPS

Ostavite komentar


  1. Zašto puštate vesti o ovim ravnozemljašima, antivakserima i antiagendistima???
    Ne uklapa se u naš danasovski komunizam…

  2. Priča je jasna, spomeni naprednjake u negativnom kontekstu i dobijaš prostor kod Draže.

  3. A što ne kažeš šta je vaš predlog. Niko od opozicije, se u predizbornoj kampanji nije dotakao Kosova, dao svoje viđenje stvari i kako rešiti glavni problem. Da li treba priznati Kosovo ili poslati vojsku ili nešto treće, niko neće otvoreno da kaže. Jeste u pravi je Nestorovića kad kaže, da Vučić samo piše pisma ambasadama i kuka Briselu, ali za njih je Kosovo nezavisno i to je zid koji neće moći da sruši.

  4. Neka obavesti neko ove dokone pljuvače na sve nesrpsko i nerusko da Kremlj zdušno podržava i SNS i SPS. A ako mislite da su Rusi bolji „okupator“ od Zapada, pogledajte Ukrajinu i setite se bivšeg SSSR i zemalja Varšavskog (gulaga) pakta.

  5. Bravo sve sto su rekli je tacno od reci do reci i u potpunosti se slazem. Ova vlast je nesposobna, ponizna i podanicka a takve manipulatore svet nije video. Nema neke vece razlike izmedju ove prozapadne javno izdajnicke opozicije i ovih koji navodno brane Kosovo.

  6. Ono sto meni „zapada za oko“ jeste to da svako u Srbiji veruje da bi bolje „očuvavao Kosovo“ nego Vučic i njegova vlast ali i pored toga „narod na izborima Vučicu ukazuje poverenje i daje mu punomoc da on očuvava Kosovo, onako kako on smatra da je najefikasnije i najbolje“ ?

  7. Sve je bilo jasno kada je sef sekte izjavio posle sastanka sa kvintom: „za sve je kriv Kurti, imali smo teske razgovore“. Kako mozes imati teske razgovore ako je drugi kriv? Sustina je da je sef sekte KRIV JER JE SVE SMISLJENO PREDAO UZ BORBENE IZJAVE: „Nema predaje, da vam ponovim“, da bi sto duze ostao na vlasti i opljackao SRB

  8. Tako su isti pričali i na Marsu. Pa sad tamo nema života. Ti koji nisi plavooki, ne smeš im ništa verovati. Kažu da je dr N. bio odličan lekar. Kakav će tek demagog da postane sa takvim talentom? Politika mu dobro ide.

  9. Mislio sam da su MI,pametniji i da imaju neku strategiju i taktiku protiv naših,objektivno,jačih protivnika.Ali ne,oni bi da krenu,pa makar izgubili i celu Srbiju.

  10. Doktor, 4. februar 2024. u 12.10
    Srecan ti EXPO 2027. i nacionalni stadion srpski narode!

    Kaže se SEXPO …*
    *R.Pivljanin

  11. Ajde ti se mobiliši sveopšte, i reciprocitetuj koga i kad stigneš, si čuo doktore i svi vi MI

  12. Narod je iracionalan. Većinski je za ostanak KiM u sastavu Srbije, a većinski glasa za mutiranog radikala. Ovog koji je doveden od Zapada da „reši problem KiM-a“.
    Ili mutirani radikal oduvek mnogo krade na izborima (republičkim).

  13. Jel to stigla instrukcija od vođe ? Vi nas napadnite da smo izdajnici a 2 neka pređe na našu stranu da formiramo većinu. I Nestorović čist i Vučić i Šapić na broju… kakva providna priča, ali oni koji se kopčaju na leđima padaju na takve priče…

  14. Pa godinama ovi nikogovići rade sve u korist Albanaca. Uzmiču korak po korak i stalno prete. Kupuju onu gvožđuriju koja kupi rđu i prašinu za skupe pare. Davno je Njegoš u gorskom vijencu napisao:
    „Što se mrči kad kovati nećeš?
    Što zbor kupiš kad zborit ne smije?
    Pređe si im s koca pobjegao,
    dabogda im sklapa na čengele.“

  15. Jos da nam rekoste sta vam je plan, pa da vas i slusam. Prazno preklapanje i nagvazdanje ovih ravnozemljaskih putinofila. Nijedan od njih se nije odselio na Kosovo da pripomogne. Prodje mi ceo zivot dok ovi „resavaju“ problem Kosova. E vala dosta vise.

  16. I zato, samo zato ulazimo u koaliciju sa SNS om, da bih preobratili i izveli na ispravan put.

  17. Jasna je namera Obrenovačke Mi stranke.Poz
    vati Rusiju ,da ionako tešku situaciju učini još
    težom i približi nas novom ratu,za već odavno
    izgubljeno Kosovo i da nas zapečaze novim
    bombardovanjem.Ovi mrsomudi bi da vrate
    nešto što ne može da se vrati jer i da se vrati
    šta i kako da ubediš milion i po albanaca da
    im je Srbija šef.Ako je budalaština politika
    onda imamo dosta i ovaj režim akamoli i nove
    „pokrete“i infantilne stranke.Želeli mi ili ne da
    Kosovo ostane u Srbiji,mora se shvatiti da je
    to iluzija i totalna UTOPIJA…

  18. Mi glas iz naroda ima razlog da SNS-u i SPS-u ne da potrebnu vecinu u Beogradu jer je navedene stranke ne zasluzuju pogotovo da Sapic koji je devastirao Vas Beograd ponovo bude gradonacelnik.Neka budu novi posteni izbori ili se pridruzite opoziziji pa sa njom formirajte vlast u Beogradu.Pozdrav iz K.Mitrovice.

  19. Pomenu neko od komentatora šestocifreni iznos „transfera“ i podrške ovih „entuzijasta“ SNS-SPS kamarili. Izgleda da se SNS malo sporije „ptvara“ pa to treba ubrzati „ljutim saopštenjima“.

  20. Kako to, bez „ispaljenog metka“!? Pa, pucali smo iz svih oružja. Ali, jbg, našao se neko sa većim topom i gotovo, ode Kosovo. Tako da, biće da Milošević nije bio u pravu kad je rekao: „Ako ne umemo da radimo, umemo da se bijemo“.

  21. Za prvi korak izabrao bih prolazak km tablica i skidanje istih , odpriznavanje kosovskih LK i blokada putnog i teretnog tranzita u evropu kroz Srbiju , neka idu kroz Bugarsku…

  22. Kad naiđem na komentare (istina, zar ne… ) ljudi koji pokušavaju da „odbrane“ Dr i koji su verovatno glasali za to „MI“, osetim neku hrišćansku blagost, samilost. Kao prema nekom nejakom, nemoćnom da razume jednostavne stvari. Nekome ko jrdnostavo ne može da dobaci.

  23. Konačno ste rekli ko su domaći izdajnici. Nadam se da nećete sa izdajnicima u koaliciju ni u Beogradu. Pozdrav za Mi glas iz naroda.

  24. Vučić je krivac za Kosovo nema druge varijante on mora podneti ostavku,zemlju da vode patriote.

  25. Imajte hrabrosti pa izustite sta je resenje po vama? Puskom na raketni sistem? Pa tu pusku da nosi moj sin, a sinovi vasi po Moskvi i Pekingu, jel? Ne daj Boze i po Londonu i Parizu. Sikter bre rodoljubi lazni i vikend ratnici. Lovci ste na glasove nacionalista i manipulatori. Krenite vi put Prizrena , javite i nama kako ste .Pustite vise ovaj narod da udahne vazduha malo.

  26. Pa to su vaši koalicipni partneri. Znači da ste i vi sUčesnici u teroru.
    Znači

  27. Dok ove ruske sluge i dobrovoljni davaoci tudje krvi guslaju o Kosovu na stotine hiljada nas je manje. I gle cuda ne dolaze na istok nego zapad. Ko da nam pomogne? Rusija koja nas je uvek izdala i koja je zaglavljena u Ukrajini?

  28. Tačno tako. Ova vlast je uradila sve da dođe do ovoga do čega je došlo. Postavlja se samo jedno pitanje da li to oni rade u dogovoru sa kurtijem.

  29. Vrlo plitko se komentariše. Ne mora odmah RAT. Diplomatija pa širom sveta od UN pa nadalje bez neprijateljskog zapada. Vidimo i sami da je polovina uspeha u ratu mediji.Istinu na videlo i Gandijevski mic po mic do svakog kutka zemljinog šara.

  30. Bravo za Nedtorovica ovo je cista izdaja tesko njima ako onii cekaju Da ih Vucic brani

  31. Skidajte izdajnike sa vlasti , sve su prodali i državu i zemlju i Kosovo , a sve što su gradili su gradili da bi mogli da uzimaju milionske provizije !!!
    Skidajte kolaboriste !!!

  32. Isto mislim da je kosovo izgubljeno i da ne vredi ni jeda mladi život,rat je naj veće zlo na svetu.Ako ne može pregovorima,a očigledno ne može ne treba ni pomišljati na rat.

  33. Izgubiti Kosovo pored rezolucije 1244 i podrske bradske Rusije i Kine ,je UMETNOST, sve sto je glumac potpisao mimo SKUPSTINSKIH odluka nema nikakvu snagu , uz najavu nove pljacke kroz izgradnju stadiona i zaduzenja je slag na vladavinu KRIMINALA SNS i SPSa

  34. Nešto se ne sećam se da je skupština ratifikovala taj (usmeni?) Ohridski sporazum. AV je izdajica ali to radi podmuklo. Ako vidi da zapad globalno gubi izdaće i njih, bez pardona.

  35. Blamaža zvana Banjska debelo nas košta.I tek će da košta.Albanci sve čine da zagorčaju život našem narodu.Do potpunog iseljenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.