Kostreš: Ako se pravi novi DOS, valja znati koje su mane

Funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine za Danas

Ostavite komentar


  1. Protesti traju više od dva messeca,SZS formiran više od tri meseca,sada se pojavljujete sa analizom,uslovima,predlozima,pitanjima,razmišljanjima,zahtevima,zašto ako podržavate vladajući režim i koji vam je cilj i zadatak?Da se vodi računa o preletačima njihovim nameri da uđu u Savez i uslovima,jesu vrata otvorena,ali vrata mogu da uštinu prst.

  2. Gospidin Kostres je pripadnik Cankove Lige i vrlo ga dobro pamtimo kao aktera, koji pripada upravo onoj grupi ljudi, zbog kojih je toliko belih listica i apatije. Za celu opoziciju je najbolje da se svi slicni nazovi politicari uopste ne oglasavaju. Canak i njegovi nisu pozeljni ni u kom vidu.

  3. Nemoj ti da se javljas molim te, videli smo te na delu 16 godina. Ako ne zelis da pomognes protestima, nemoj ni da odmazes! O kakvoj ideoloskoj osnovi govoris, protesti nemaju ideologiju, protesti su pokrenuti da bi se drzava vratila gradjanima i u okvire vladavine prava od uzurpatora i polupismenih bivsih radikala i diplomaca laznih privatnih fakulteta!

  4. Liga je od svog osnivanja uvek birala pravu stranu. Iskreno se nadam da ce i ovaj put, ako vec nije prekasno.

  5. Obradoviću i Dverima smeta zastava Vojvodine. Šta će im sve smetati iz Vojvodine?

  6. Konačno da neko neostrašćeno analizira situaciju. Zaista se slažem sa većinom iznetih teza.

  7. Ma LSV mora da okupi vojvođanski front i to je to. Beograd nas samo vara. Redovno. Vojvođani zajedno.

  8. Kostreš i Čanak da okupe sve partije u Vojvodini. Front mora da se osnuje. Mora se pokazati snaga pokrajine koju već 30 godina gaze.

  9. Liga ne treba da se svrstava ni na jednu stranu, Liga je svoja i sve sto je Kostres rekao je tacno

  10. Svaka cast Kostresu i Canku, ko jos veruje da ce otpaci od DS i oni ljoticevci doneti nesto dobro Vojvodini!

  11. .Ligi zameram savez sa SNS u Novom Sadu, ali i pored toga, oni su melem na ranu našeg društva. Jedini postavljaju prava pitanja. Jedini jasno kažu šta su pravi problemi društva.

  12. Moramo mi Vojvodjani sabiti redove, jer mi najbolje znamo da je druge bas briga za Vojvodinu.

  13. Smetaju vojvodjanske zastave, a ne smetaju Obradovic, ljoticevci, kvislinzi i vojni kampovi Stamatovica na Zlatiboru???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.