Kostreš: Trifunović širi mržnju prema migrantima i političkim neistomišljenicima

Ostavite komentar


    1. Dva derana iz Backe=Dva giliptera iz Banata=Dva becara iz Srema u stvarnosti dva profitera poreklom iz Like , boredu se za Vojvodanski Narod, a kako i nebi kada su im vec treca generacija na grbaci, po potrebi da lepo zive bez rada sve ce oni biti!!!

  1. E,moj Bojane.Svetlosnu godinu mi je udaljena cak i misao,da podrzavam ovakav i slican stav,koju propagira ovaj glumac.Ali,ponekad se treba prisetiti i tebe i tvog gazde,koji ste vec blizu tridest godina na narodnom (vojvodjanskom)hlebu,a niste se makli od startne pozije ni za milimetar.Cak stavise,metrima ste iza te zamisljene linije,i jos uvek vam nije dosta.Vojvodina vapi za novim,cestitim mladim ljudima,a to zasigurno niste VI!

  2. Ciji su nasi novci?, za vase ne brinete, obraz ste prodali, kako se samo kajem sto sam godinama glasao za licu.

  3. Lepo je rekao seselj da ti mladici treba da se vrate i da brane svoju zemlju a ne ovde da se setaju i jos napadaju narod. pre neki dan su napali jednu zenu na lekinom brdu! jeste da mi dobijamo pare za njih ali mogu nas oni skuplje kostati. ZATVORITI GRANICE KAO MADAJRSKA!!!!

  4. Zasto je ova vest nevidljiva na stranicama sajta Danasa ? U Ulici patrijarha Varnave 3 petorica migranata napala ženu koja je pokušala da ih spreči u iznošenju njenih stvari.Grupa migranata napala je danas ženu u Beogradu, na Vračaru, u Ulici patrijarha Varnave 3, kada je pokušala da ih zaustavi u krađi stvari iz dvorišne ostave. Samo pukom srećom i zahvaljujući reakciji komšija i prolaznika ona je samo lakše povređena, a uhapšeni su i vinovnici incidenta koji je mogao da se završi tragedijom! Novosti online | 06. januar 2020. 16:59 Da li to neko ne zeli da se cuje istina ili nece da ljuti Sorosa ?!

    1. Bilo bi lepo da brižnici koji napadaju nas koji nismo za masovni dugotrajni prihvat migranata, organizuju prihvat istih, o svom trošku. Bilo u svoje domove, bilo u zajednički smeštaj. Bilo bi poštenije sa njihove strane.

      1. Pa ne bave se oni zaštitom migranata nego preprodajom našeg strpljenja i spremnosti da primimo i prihvatimo nevoljnike. Od nas dobiju džabe strpljenje, gostoprimstvo i novac od poreza koji plaćamo, onda to potroše u marketinške svrhe a onda neki Soroš i Merkelova udele neke evre na njihov račun za koje se posle kupuju stanovi, kola, diplome i skupa putovanja. Tako se iz ništa zidaju kule u oblacima.

      2. Postoje stotine komentara identicnih vasem.
        Pojedinac,gradanin, moze da pomogne ali na kraju, to je uloga drzave.
        Posto je vas komentar zlonameran, necu da nastavljam.

    2. djecu Treba zvati po imenom a istorijske analize prihvatiti a ne ako ne pase u politicku svakidasnjica “ smatrate antisrbskim propagandom! Daklem ! Prilikom ulaska Vojvodine iz Magyarske kao ratna odsteta u Novo odn . Drzavi SHS u njoj su bili i naslednici Carnojevivece zvani“Racok“ odn. po Srbski Lale! Pretezno u Banati sa ukup, 15.7 % udeom zitelja Skupa sa skoro milion Magyara Pol Milion Njemaca i dosta njih iz redova Zidova Slovaka Rumuna Rusin! Nakon krarkog vremena vec 1920 – te pocela „kolonizacija Vojvodine sa dodjosima iz B i H like Korduna C G kasnije karajine Kosova ! ec Njemci i Zidovima sü stradali izmedju 41-45te a broj dodjosa do.danas povecana na ca 67 % a Magyara smanjilo se,na 22%'( oko 400.000 sa onima iz mesanog braka ! gubitak naprednik. Njemaca i zidovima i dolazak primitivnik dodjosa dovelo do. toga da od bogate Vojvodine pod vodjstvom tih Primitivaca danas.Vojvodina slovi kao bedna upropascena Regija sa masovnim “ narodnim kuhinjama“ (?vojnickim Pasuljem) Gradovi Sela sü ruinirani a Novi Sad sa spomenutim “ parazitima raste iraste na Stetu cjele vojvodine!“ Sta,je ostala od nekadasnjeg mirnog “ MULTI – KULTI gradjanskog grada ? O Beogradu necu i govoriti? Zar je to normalno da od ca 7 miliona zitelja Sirbije 2 miliona zivotari tamo,samo da ne moraju “ tiskati motike u Selima?

  5. Pa u stvari bSergej je rekao potpunu istinu,a ovaj Kostres bolje da cuti jer je njegov gazda Canak,bas kao i on cisti KOLABORACIONISTA,a kako ih drugacije nazvati jer su u dosluhu a i podrzavaju najvece zlo koje zadesi Srbiju,a samim tim i Vojvodinu od 2012.god.

    1. U manjim mestima su oni gazde,narod cuti i sklanja se.Centar grada je dans bio pun turista to jest mogranata.Ah da ekioa je dobila pare iz Eu i ostalo nikoga nije briga sta oni rade?!

  6. Copor migranata je napao i opljackao zenu u Beogradu.mogu da zamislim sta tek rade u manjim mestima.Neka Kostres proseta neko vece ulicama Sida i drugih mesta uz granicu pa da vidimo kakva ce se tu ljubav““ sa migrantima razviti.

  7. Čanak ništa drugo ne zaslužuje. Ni ova ostala banda. Pravimo se fini, kao da imamo normalan politički život a ne najobičnije organizovane kriminalce na vlasti koji su nam, uzgred, oduzeli pravo da ih smenimo

    1. Tri puta bravo za mare!!! Odavno nisam cuo nista pametnije, hocu reci lepo izrecenu narodnu muku. Kapa dole za sve izrececeno. Dodao bi jos za ova dva probisveta Canak nenad, Kostres bojan njihovi stari se lagodno smestili u svapske kuce posle 45.e i sad nam ukazuju ko su nam neprijatelji i na konto toga zive kao Bogom dani. Licka profesija u nasoj VOJVODINI!!!

    2. hahahah pogledaj statistiku za : prosenu platu, minnimalnu platu, BDP, inflaciju, medijanu, km autoputa, bolnica okrecenih i dovedenih u red da ne idem dalje… pa onda ceni ko nam je oduzeo buducnost, a ko je stvara… Srecom vas unesrecenih ima oko 5% sve zajedno…

  8. Pa ne znam, još nikako da saznamo kako je Liga pokrala Vojvođanski klub? Da to nije neka osveta za taj slučaj?

  9. Lakse izdrzim Sergeja nego ljigavog Canka, za kojeg kao njegov sugradjanin nemam jednu jedinu lepu rec. Cudi da je opet politicki vaskrsao a to mogu pripisati jedino slihtanju vlasti. Kako bi se vratio na politicku scenu.

  10. Kamo sreće da su ga oteli. Kostreš, nekada si bio „kul tip“, a sada indirektno viči AV,Av.

  11. Sta ocekivati od Sergeja koji je u drustvu umetnika poznat kao svadjalica i preka narav. Pre par godina ga je jedan pozneti reziser izbacio sa filmskog projekta, zbog nasilnog karaktera, ne zbog glumackih manjkavosti. Jedino sto je dobro u njemu …. on je zaista odlican glumac.

    1. bio bi jos bolji glumac da u ulogama ne glumi samog sebe, iliti predstavu koju ima o sebi – e tada bi bio odlican glumac /inace podrzavam ovo sa cankom, mada nisam za psg

  12. Bravo Sergej itreba tako prikazivati njegovog šefa Čanka koji je glavni remetilački faktor u Srbiji i čiji je san samo vojvodina republika pa pravi nekakve Vojvođanske frontove.Treba ga raskrinkavati svakog dana jer je on bez stida i srama

    1. Kao prvo nama koje nam je vekovno poreklo u Vojvodini ,Vojvodstvo nisu poklonili ni Broz,Canak i slicni.Za Autonomiju su nasi preci platili zivotima i dukatima,Najvece srpske institucije se nalaze u Vojvodini. U Rumi 1918 g.na ustavotvornoj skupstini donesena je odluka o pripajanju Vojvodine kraljevini Srbije,sa zadrzavanjem izvrsne,sudske I zakonodavnu vlasti na teritoriji AP Vojvodine.

  13. Gosn Kostreš je sigurno ugostio kod sebe nekolicinu migranata…Sve vas kojima su usta puna lepih reči prepunih empatije i brige o tim nesrećnicima koji su starosti 20-30 godina toplo preporučujem da izvolite ih primiti kod sebe!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.