Kostreš: Vučić želi da prekine evropske integracije Srbije, e pa neće moći

Ostavite komentar


  1. A kako Kostreš misli da uvede Srbiju u EU, kada EU traži od Srbije da prizna tzv. Kosovo? To će biti kad EU prestane sa takvim besmislenim zahtevima. A da li je to gosp.Kostrešu prihvatljivo?

  2. U Banatu, gde idem na pecanje, kazu da je najveci problem, “novosadizacija Vojvodine”. Ovog i Canka obicnu vezu uz rec ..u tri

  3. Postovani novi predsednice, Vasa stranka prvo mora da raskine svu saradnju sa SNS.Pa onda da pokusa da vrati makar deo onih kojima ste nesto znacili i tek onda mozete da nesto trazite ili zahtevate .LSV danas nema ni deset posto podrske koju je nekada imala i od ove bruke sa SNS ce jos mnogo vode Dunavom proteci dok se ne opere ta stroka.Dokle god Canak bude imao uticaja u stranci nista od toga .Pozdrav od Vaseg nekadasnjeg simpatizera , a za buducnost ce mo videti.

  4. jak Kostreš ,Čanak i njihova stranka,za njih više ne glasa ni njihova uža familija.

  5. Razlika izmedju Novog Sada i Zagreba je u tome, što se Novi Sad nalazi u Srednjoj Evropi, a Zagreb leva od Save nalazi se na Balkanu. Šta to vredi, kad Evropa ne priznaje državu Srbiju.

  6. Ja sam za ulazak Srbije u EU. Treba našim političarima neko iznad njih a u tm slučaju to će biti Brisel

  7. Pa krajnje je vreme da se srbija otarasi kosova. Promenite ugao pogleda. Ja kao srbin želim da ostavim taj problem iza nas. Ništa nemamo od toga. Samo glavobolje.

  8. Pa jel ne moze ta EU da samo daje pare a da ne trazi tamo neke demokratije, slobodu informisanja, postovanje prava….. pa kako covek da radi u takvim uslovima

  9. Svako svojim da upravlja. A BEOGRADJANI nek se izbore sa svojima i batale se od nas i od njihovih para neka prave metro stadione spomenike a mi ako dodajemo neki put platicemo kartu IOVAKO i ionako.

  10. Prema svim ispitivanjima javnog mnenja NAROD SRBIJE zeli da prekine „evropske integracije“. Sta sada?

  11. Bravo g.Kostres nadam se da je to iskren i ozbiljan program za Vojvodinu i da cete imati dovoljno snage da se izborite za dobrobit svih gradjana Vojvodine.Moju podrsku imate.

  12. Dok su krali živeli su kao bogovi. Sada im je teško, nema novca pa mi treba da im pomognemo da jedni lopovi smene druge lopove. Nama je isto, ali njima nije.

  13. A Ti ćeš da sprečiš to što većina građana misli. Mali si prijatelju za velike misli.

  14. Ne da vam se pridruže nego da vi nedvosmisleno pokažete da ste na tragu prvobitnih ideja.
    Vi ste poslužili kao kroki loših vojvođana.Od toga ste imali koristi privatno vi i vaši rođaci i kumovi.Kajanje za tolike greške ne mogu se oprati lako i brzo.Nije javno delovanje religija gde se greške Peru sa deset zdravoMarija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.