Kostreš: To su nakaradna shvatanja demokratije

Funkcioner LSV za Danas o dogovoru iz Moskve

Ostavite komentar


  1. Neću da se osvrćem na temu Kostreš priča o Vulinu nego hoću da vam kažem da imate odgovornost za budućnost ovog naroda i svi ti političari mogu samo u tabloide a vi pišite o ljudima koji spašavaju našu lepu prirodu. Jeste li primetili porodice sa malom decom koji su u subotu protestovali? Pitajte njih šta misle!

  2. Tačno se zna da „obojene revolucije“ nemaju veze sa legitimnim protestima, već su vid hibridnog rata, nasilni prevrati u organizaciji i pod kontrolom stranog faktora; tzv „regime change“, koji nikad nije bio demokratija a oduvek se zvao puč sa ciljem instaliranja sopstvenih marioneta na vlast.

    Evo da i Kostreš razume: „Obojena revolucija“ ti je nešto kao antibirokratska „jogurt“ revolucija, samo „made in USA“.

  3. Eeeee ovo je vec komendija! “ I pored toga što u potpunosti podržavam građanske proteste ovaj režim, kao i Miloševića moramo pobediti na izborima” rec ovaj lik i ostade ziv!!! Ej braca, pa ti si u koaliciji sa „tim rezimom“, secas li se? Zaboravio si? Puj pike ne vazi vise? Alo Canak, alo Danas! Podsetite ga.

  4. Ako se neko pita.. pita se narod a predsednik može to da prihvati ili ne.. ako ne želi da sasluša ,,svoj narod,, onda može samo da ode jer ,,takav nam predsednik netreba koji radi protiv interesa naroda ove države , već radi za da napuni džepove i istera siromašne iz svojih domova ( pa makar to bile i kolibe)..
    To je sramota šta se radi u ovoj državi…

  5. Čitam ova četiri komentara i razmišljam, ako čitaoci Danasa ovako rezonuju, šta li je tek u glavama onih kojima su Alo, Informer i ostali reper za novinarstvo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.