Kovač: Trećerazredna sapunica u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Zagreb i nema vladu ni zvaničnu diplomatiju, tako da se nema kome ni javiti ko je Sumnjivo lice. A kako god…biće to za Hrvatsku neki srbin koji je špiunirao srbiju. Srpska diplomatija nema veštinu da pruži dokaze za vest koju lako plasira. To obično izgleda kao neka neproverena glasina. Hrvatska, zato, filigranski i bez dokaza može da proda "proverene" odgovore na tuđe promašaje.

  2. @***— Hrvatska IMA Vladu,makar tehničku,i samim time i diplomatiju. Vest o ovom hapšenju se prvo pojavila u medijima a nije obaveštena država Hrvatska,pa onda ispada da je osumnjičeni ustvari medijski špijun a ne hrvatski !Jako neobično ponašanje srbijanske diplomatije kada je reč o ovakvoj međudržavnoj temi. Inače,reč je ,navodno, o Čedi Čoloviću Rodom iz Drniša,majoru bivše JNA u penziji i komandantu u vojsci bivše tzv. "rsk".

  3. Na delu je bar delom sprdacina u reziji gospodara Vucica.
    Treba pustiti neki balon da bi se onaj seksista ponovo vratio i neku fotelju.
    Naravno nivo inteligencije biraca sns je idealan za ovakve sprdacine.

  4. Koja crna sapunica pa vaši interesi a naša greška što smo va dozvolili da rovarite, najviše je kriva DOS-ovska vlast koja nikada državne interese nisje čuvala već je prodavala Srbiju za šaku jada.

  5. Naravno da nece da priznaju da je Cedo radio za njih. Medjutim svima je jasno da je to istina i da su razotkriveni kod nas.

  6. MiKo opet izigrava vajnog patriotu. Covek ne vidi svoju zemlju i tezak polozaj njenih gradjana. Vise te niko ne slusa, price iz devedesetih su prevazidjene. Vas Dzoker je pokupljen

  7. Naš državni vrh ništa nije objavio,a mediji rade svoj posao iznošenja špekulacija što je u redu,ali se pitam zašto se oni javljaju kada ih niko nije zvanično prozvao.Saslušanje je tek sutra.

  8. Klasicno ponasanje kad je neko posteno sateran u cosak.Znate kakve posledice mogu biti za Hrvatsku posle ovoga zato se tako i pravite nevesti.

  9. Da li je iko ocekivao da cete reci "jeste , nas je"?A sa druge strane je apsolutno jasno kako je 10-ak nasih vojnih lica prelako osudjeno u Hagu.

  10. O kakvoj ozbiljnosti Kovač priča, kad je prilično neozbiljno, pre samo par dana, uputio nekoliko provokacija Srbiji i srpskoj vladi!?!

  11. Kovac samo pokusava da odbaci sumnju sa sebe retorikom a u stvari boji se istine koju ce spijun da razotkrije.

  12. Bilo je i logicno da ce se Hrvati svim silama truditi da se ograde od svog dugogodisnjeg spijuna.

  13. Colovicevim saslusanjem ce se doci do veoma zanimljivih informacija. Toga se Hrvati najvise i palse.

  14. Naravno da če Hrvatska preko svojih čelnika negirati da je špijunirala Srbiju, jer koja bi to zemlja priznala, a to dokazuje da Hrvatska nema dobre susedne namere i šta god da izjave zna se da je laž. Svako voli da se okoristi od izdajnika koji svoju zemlju špijunira za račun druga , ali sto ga se sa lakočom odbacuje.

  15. Provalili vas Srbi, pa sad od muke ne znate ni šta pričate. Sutra će vaša ptičica da peva kod istržnog sudije, pa onda da vas čujemo!

  16. Bilo je i logicno da ce se Hrvati svim silama truditi da se ograde od svog dugogodisnjeg spijuna.

  17. Colovicevim saslusanjem ce se doci do veoma zanimljivih informacija. Toga se Hrvati najvise i palse.

  18. Па сад, да ли је сапуница, то ћемо видети! То што је ухапшен значи да постоји сумња, а да ли је крив знаће се када надлежни органи одраде свој посао.

  19. Znači špijun je radio na prikupljanju dokaza o ratnim zločinima pripadnika jna tokom rata u hrvatskoj.
    Ako je stav Srbije da tih zločina nije bilo, znači da nije imao šta da oda. Zar ne?

  20. Lošim humorom pokušavaju da situaciju naprave neozbiljnom. Ipak to je samo loš humor kojim pokušavaju da zataškaju situaciju.

  21. Niko nije ni ocekivao da ce priznati da je uhapseni njihov spijun. Hrvatska ne odustaje od provokacija.

  22. Ko naseda na ovu pricu Kovaca i Oreskovica? Srbija im je dezurni krivac za sve, naravno da se bave njome.

  23. Šta rekao Kovač pukla je vest po celom svetu o hapšenmju Hrvatskoj špijuna u Srbiji, sada nema nazad.

  24. Nakon zestokih napada na nasu drzavu ovo je veliki udarac za Hrvatsku, to sto oni sada na sve nacine pokusavaju da se izvuku da oni s tim nemaju ama bas nista nije uverljivo i stoji na klimavim nogama.Sto je bezao iz nase drzave spijun kad nije kriv. Pukla bruka za hrvatsku tajnu sluzbu i sad nisu nacisto koga ce da otkrije a snimci govore mnogo.

  25. Svi vi koji ste nasilno pokatoličeni Srbi, treba da se stidite što vređate svoj narod i državu.

  26. Pitam se na koji se način ovi prikazuju,kao tehnička Vlada,nemaju ni diplomatiju niti bilo šta drugo,sigurno je da ništa i ne znaju,u Srbiji je uhapšen njihov špijun i to je istina.

  27. Jedini koji provociraju su Hrvati i to je jedina istina,tako da priča Oreškovića zaista ne pije vodu.Iz izjava Kovača se jasno vidi da je veliki provokator ali mi svakako nećemo nasedati na njihove provokacije.

  28. neznam koliko provociraju hrvati ali vrlo dobro znam kako njih provociraju nasi isti oni koji su bili tu i devedesetih,sampioni u u lazi i dezinformaciji i koji se svojski trude da nas svadjaju sa susedima.

  29. Ljudi,
    Hrvatska ne zeli nikakvu polemiku sa Srbijom. Hrvatska je u EU, ima duplo veci GDP od Srbije i zanimaju je sasvim druge teme i neki drugi sagovornici. Vas Vucic i Dacic zamajavaju jeftinom sapunicom, jer nemaju sta drugo da vam ponude. Iskreno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.