Kragujevac: Protest se prekida dok se opozicija ne dogovori

Ostavite komentar


  1. Ne razumem sad sta se ocekuje?! To sto Sergej Trifunovic nije u bojkotu treba da mi slomi volju?! Evo to je sto je – skupili su se oni koji su za bojkot i sada se to uoblicava. Zaista ne vidim povod za ovu dramu, a tek da ce ona ista da doprinese. Vladajuci vas gleda i misli se sto se uopste i trudi da luduje po onim nac. frekvencijama… Mi sami sebe dotucemo! Bezveze.

  2. Nažalost, liči na to da su u Kragujevcu digli ruke. Ne čudi ništa jer beslovesni sede po kafićima i podsmevaju se „budalama“ koje šetaju. Neko je rekao da je izgleda većini mnogo dobro dok je tako i izgleda da je u pravu.
    Ima naravno još više onih zaplašenih a najviše onih koji su izgubili nadu da se išta može promeniti nabolje jer ne shvataju da je upravo njihova pasivnost razlog.
    Bilo kako bilo ne izgleda dobro ni za koga.

  3. Formirati partiju radnicke klase i sutnuti burzoaske partije u opoziciju. I jedne i druge.

  4. Opozicija u Kragujevcu i ne postoji…trebalo bi centrale u Bg-u neko o toke da obavesti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.