Kragujevac: Strogo kontrolisani izbori

Da li konkurencija za izbor gradonačelnika Kragujevca zaista donosi neizvesnost

Ostavite komentar


  1. Zašto brišete moje komentare? Komentari botova stoje i sve ih je više a moj smeta??? Novina ste koju cenim i redovno čitam ali me navodite da vas precrtam!

  2. Suludo je tvrditi ko ce pobediti u celoj prici za gradonacelnika, ne volim SPS ali potcenjivati dr Slavicu Djukic-Dejanovic pokazuje amaterizam onoga ko pise tako. Ljudi su svuda lokalno nastrojeni, Verko je ruzna proslost, covek vec ima 74 godine, vreme mu je da se mane politike, a nije nista pametno ni uradio za grad, bivsa vlast takodje jedna velika nula, mislim da ce dr Djukic biti iznenadjenje, ali da sacekamo

  3. Verko nista, ruzna proslost, sadasnja vlast anoninusi, Salvica je najjaci kandidat ubedljivo, uprkos navodima teksta „vazno je ucestvovati“

  4. „Strogo kontrolisani izbori“ je odličan primer oksimorona.
    Ko to ne vidi, taj je samo moron (jer nema oksi ispred) koji će izaći da „glasa“ na tim „strogo kontrolisanim“ izborima. A pametni su odavno provalili da „strogo kontrolisani izbori“ uopšte NISU izbori!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.