Kragujevački „1 od 5 miliona“: Pritisci iz Beograda ko će govoriti na protestima

Ostavite komentar


  1. Od pocetka sam govorio da stranke treba da preuzmu ,organizaciju protesta.Ovako ce se samo otupeti ostrica samih protesta;jer smo svedoci da sada se pojavljuju neki pokreti ko pecurke posle kise,koji ove proteste vide kao dobru priliku da se docepaju vlasti makar i na lokalu,a onda bi ste videli trgovinu mandatima.

  2. 27 mart 1941 i ovi protesti u Srbiji nemaju nikakvu razliku. Ovde je borba samo ko će biti bolji kolonijalni upravnik i sebi puniti dzepove. Problem je što ljudski materijal u opoziciji i vlasti isti za sirotinju je totalno svejedno ko ih pljačka ovde će se i dalje kolonizatori pitati za sve.

    1. @Tarabuc Ti onda nemoj da dolazis i glasaj za AV ako ti je svejedno. Meni nije, niti su svi isti.

  3. Ja sam tražio pre dve nedelje od PoceloJe da dobijem mikrofon u Beogradu jedne ili druge subote, i nikad nisam dobio. Sad idem samo u šetnju, bojkotujem govorancije, ne idem u 18h nego 40 minuta kasnije, i preskočim govorancije Anasonović na kraju, pošto ima monopol nad mikrofonom već 3 meseca. Par njih se popularizuje, ne daju narodu mikrofon u ruke, a rekao sam im da nemam silne titule i istoriju funkcija kao oni koji su radili za sve vlasti od 91 do danas a koji dobijaju mikrofon jer su ugledni ljudi. Ja bih rekao da su uglavljeni u sistem. Drago mi je da vidim da je u Kragujevcu bolje i da običan narod može da dodje do mikrofona. Protest je narodni ali ga svojataju oni koji žele karijeru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.