Krasnići o Grenelovom pozivu na sastanak: Deo velikog Trampovog projekta

Ostavite komentar


  1. Smatrajte gospodine Krasnici sta zelite , videcemo sta zeli gospodin Grenel Drago mi je da je pozvao na sastanak na kome ce izneti i predloziti za pocetak svoja vidjenja problema sa KiM .

    1. U danu kada je postignut istorijski sporazum, pod pokroviteljstvom predsednika SAD Trampa između UAE i Izraela, Grenel je najavio u Beloj Kući pregovore između Vučića i Hotija pokazao je da su Izrael i Srbija glavni spoljnopolitički problemi koje Tramp želi da reši da bi osigurao sledeći mandat.

      1. Primetila sam i ja Miodraze , i te kako bi smo, sigurna sam da tako misli i predsednik Vucic, da pomognemo u svemu Grenelu , ali ,i on Grenel , mora o svemu dooobro da razmisli, srecno Miodraze .

  2. U danu kada je postignut istorijski sporazum, pod pokroviteljstvom predsednika SAD Trampa između UAE i Izraela, Grenel je najavio u Beloj Kući pregovore između Vučića i Hotija pokazao je da su Izrael i Srbija glavni spoljnopolitički problemi koje Tramp želi da reši da bi osigurao sledeći mandat.

  3. U danu kada je postignut istorijski sporazum, pod pokroviteljstvom predsednika SAD Trampa između UAE i Izraela, Grenel je najavio u Beloj Kući pregovore između Vučića i Hotija pokazao je da su Izrael i Srbija glavni spoljnopolitički problemi koje Tramp želi da reši da bi osigurao sledeći mandat. U danu kada je postignut istorijski sporazum, pod pokroviteljstvom predsednika SAD Trampa između UAE i Izraela, Grenel je najavio u Beloj Kući pregovore između Vučića i Hotija pokazao je da su Izrael i Srbija glavni spoljnopolitički problemi koje Tramp želi da reši da bi osigurao sledeći mandat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.