Kreni-Promeni: "Oblepljujemo Beograd plakatama Vučića i Hila kako trguju litijumom i Kosovom i pozivamo na protest 13. aprila ispred RTS-a" 1Foto: Kreni-Promeni

Pokret Kreni-Promeni otpočeo je akciju plakatiranja Beograda karikaturama na kojima američki ambasador Kristofer Hil simbolično kruniše predsednika Srbije Aleksandra Vučića dok mu Vučić za uzvrat predaje Kosovo i litijum upakovane kao poklon.

Pored toga pokret Kreni-Promeni Beograd oblepljuje i plakatima na kojima građane poziva na protest “Svi ispred RTS-a, 13. april u 19h”.

Direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović prvi je danas prisustvo američkog ambasadora Kristofera Hila današnjem sastanku poslaničkih grupa vlasti i opozicije o izbornim uslovima ocenio kao ponižavajuće, navodeći da je Hil podržao izbornu krađu u decembru prošle godine.

„Ambasadori Hil i ambasador (Rusije Aleksandar Bocan) Harčenko su podržali direktnu krađu izbora od strane vlasti. Skandalozno i ponižavajuće je da sada ambasador Hil prisustvuje zvaničnom sastanku o izbornim uslovima“ poručo je Manojlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari