Kreni Promeni sutra od skupštine traži verifikaciju inicijative za zabranu litijuma

Ostavite komentar


  1. Bravo Savo, bravo deco, vreme je! Mnogi treba da uce od vas, vi ste heroji, pametni, vredni i casni, ponosna sam na sve vas!

  2. Treba zakonski zabraniti Litijum u Srbiji!! Što pre moguće naći neku firmu koja će to zlo iskopati i otpremiti odavde!

  3. Sasvim je dovoljno 20 godina. Do tada ce ili da se pronadju tehnologije koje ne zagadjuju ili nove vrste baterija kojima nije potreban litijum

  4. Prvo prostorni plan i obavezno moratorij od 20 god za litijum i bor, pa posle da branimo Homolje, pa posle da naterao Kineze da poštuju naše zakone, pa posle…. Imamo mnogo posla, al’ jedno po jedno uspećemo!

  5. Treba paziti da nas ne preveslaju , a za to su majstori.Brnabicka vec ide sa pricom .Samo pazljivo, bez istrcavanja i prihvatanja bilo cega bez ozbiljne analize za buducnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.