Kreni-Promeni oblepio Beograd: „Svi ispred RTS! 4. april u 19h“

Ostavite komentar


  1. Pa jel idemo? Ajde više, ja samo čekam da konačno krenemo da rešimo ovo zlo. Sredstva više nisu bitna. Bukvalno.

  2. Ja sam 90% da je Savo Manojlovic isto sto i zavetnica. Trenutno ima ovu ulogu dok ga ne aktivira. I sada treba da verujem njegovoj organizaciji da nesto vazno treba nam saopsti tog dana. Ne hvala, aktivizam samo za organizaciju opozicije i drugih organizacija koje podrzavaju resavanje realnih problema.

  3. RTS je neuništiva tvrđava Vučića!
    Nisam siguran da će se ta tvrđava ikad načeti nalepnicama, pošto im je osigurana finansiska podloga!

  4. Супер! Како да дођем, ако не знам ни зашто? Поготово што и ја и маса других у то време ради. Тешко да ће неко узимати слободно да би дошао због нечега што и не зна шта је. Бар мала назнака не би шкодила…

  5. I meni se cini da je on Zavetnica, poslala sam im na mejl zvanican dokument koji se nalazi na sajtu Ministarstva gradjevine koji sadrzi informacije o Rio savi, odgovor je bio hvala. Dakle, Zavetnica, a mi da se polako spremamo da koristimo tehnicku vodu, od Loznice pa svi nizvodno, Sabac, Obrenovac, Beograd…

  6. Verovatno za debatu o zabrani iskopavanja litijuma koju traže da se održi na RTS da bi to videla cela zemlja? Ne znam.
    Znam da su predali naše potpise (onlahn oko 380 000 nas potpisalo) tu inicijativu za zabranu iskopavanja litijuma da to bude javna rasprava da bi svi znali i čuli, i oni koji nemaju internet?
    Ne znam, samo pretpostavljam.
    Mogli su bar jednom rečenicom da kažu šta je tema okupljanja? Niko od njih (opozicija) ne može na normalan način da se probije do medija vidite i sami!

  7. Gospoda koja komentariše bi možda želela da dobije personalizovanu pozivnicu pa da odluče dal je pametno doći ispred rts, prevelika količina veoma bitnih idiota u ovoj zemlji zato tako i živimo kao totalni ludaci!

  8. Ajde da krenemo….nema nam druge….a ovi sto ne znaju zasto ispred rts,ne treba im objasnjavati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.