Hil o „tragičnom događaju“ u Banjskoj: Situacija je veoma ozbiljna, u toku su brojni razgovori

Ostavite komentar


  1. Ono sto izostaje to je eksplicitna osuda Srbije, kosovskih Srba. Znam da mnogi zanemaruju i koriste se izrazi napadaci, kriminalci, retko gde teroristi. To govorim u nastupima zvanicnih zapadnih politicara. Na veliku zalost domacih i regionalnih katastroficara koji vide priliku da se Srbija pritisne, od toga nece biti nista. Ponovo ce se pozivati OBE strane da rade sta god treba da rade.

  2. Znamo da je situacija na KiM katastrofa ali imam pitanje šta će medjunarodne zajednice da učine po tom pitanju

  3. Bilo šta da kažu ovi iz međunarodne zajednice treba da budu svesni da su oni zakasnili sa reakcijom

  4. A o cemu bi gosp.srpsko americki Ambasador Hil da se razgovara. I cemu tolika zurba, kada se jos ni svi detalji teroristickog napada nisu ni rasvijetlili. Da nije ambasador uplasen za svoje sticenike a kojima je obecao pola Kosova? I opet ispada tacna ona : Koga je Amerika branila taj vise ne postoji.

  5. Који си ти лицемер амбасадор САД Кристофере Хил.Ви сте злочинци

  6. Mr. Hill nazovi teroristcki napad nad policijom. I tvoja zemlja tako je nazvala ili si dobio para od Vucica pa ne smes.

  7. Ovo je jasan pokušaj oružane pobune i pokušaj dizanja ustanka Srba na Kosovu. Pokušaj paravojnih jedinica predvođenih Milanom Radojčićem. Paravojne grupe obučavane godinama u kampovima u Srbiji, pod upravom Putinovih oficira a uz svesrdnu pomoć Vučićeve vlasti.

  8. Во се веже за рогове…а човек за….Којих буздована овде има…

  9. Postovani Dezmal SAD i V. Britanija sa EU su obecali Kosovu drzavu i to polako sprovode, mnogo toga je vec dato Kosovu, samo vi to zaboravljate, ostalo je jako malo ukljucio priznanje, nije kriv G-din Hil on je samo Ambasador i sprovodi politiju americke Administracije, nista vise. Ziveli

  10. Ovoje novo osmisljeni racak jer niko nije imao pristupa ubili su mozda neduzne ljude mozda i gresim
    Ali da niko nije imao pristup ni kofor niti euleks a samo specijalci oni su mogli i pola sela da pobiju kao i sto hapse policajce posle 15 godina sluzbe u kosovsku policiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.