Kristofer Hil: Politika SAD prema Kosovu i Srbiji je ispravna bez obzira na to da li je uspešna

Ostavite komentar


  1. Будућност ће вам показати колико вам је та ваша политика исправна , али за вас ће бити КАСНО !

  2. Taman posla da američko mešanje u politiku svake zemlje nije ispravno. Kad oni tako kažu…

  3. „Politika SAD prema Kosovu i Srbiji je ispravna bez obzira na to da li je uspešna.“ TUZNO, ekselencijo! Zato sto ta je „politika“ apsolutno LOSA. Prvo i zalosno za sve nas, ona je neuspesna, sto i Vi dobro znate. Drugo i jos gore, ona je LOSA jer, ako zanemarimo da unistava SVE u Srbiji, ta „politika“ rusi i poslednji kredibilitet Amerike, i pokazuje kako vi POJMA NEMATE! Sve u pustoj nadi da ce ovaj muljator ikada uciniti ono sto od njega trazite, vi ste izdali one koji su mislili kako je Amerika demokratska drzava! E, pa NIJE!

  4. I put u pakao je popločan dobrim namjerama,Cris.Koji licemjer.Od vas se ne može disati.Go Home!

  5. Znaci Ukrajinu naoruzavate da bi branila suverenitet i teritorijalnu celovitost prema medjunarodnom pravu i povelji UN iako je od 2014. do danas pobila preko 14.000 civila na teritoriji danas oslobodjenog Donbasa (tako bar tvrdite javno), a Srbiji to isto osporavate po pitanju Kosmeta, iako Srbija nije cinila nikakve zlocine prema civilima osim akcija protiv albanske teroristicke OVK?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.