Krivokapić: Nema mesta za tri lidera

Ostavite komentar


  1. Kako mogu Mandić i Knežević da budu ministri u toj vladi kada je krivični sudski postupak protiv njih „zbog pokušaja državnog udara“ još u toku i to drugostepeni postupak po njihovoj žalbi jer su u prvostepenom postupku osudjeni.Meni nije jasno kako oni imajući ovo u vidu uopšte mogu da insistiraju da oni budu sada ministri u toj vladi jer bi Milo jedva dočekao tako nešto. Kako im nije jasno da je prosto pravno nemoguće da se postave za ministra oni protiv kojih je sudski krivični postupak u toku. Kako nisu svesni da ova njihova koalicija ima tako malu prednost, samo jedno poslaničke mesto više. Da li su oni krivi ili ne, ja verujem da nisu krivi, ali sudski drugostepeni krivični postupak je u toku i potpuno je besmisleno da se oni sada dok se postupak ne završi predlože za ministre. Ovo njihovo insistiranje da budu baš oni na ministarkim pozicijama meni govori da oni nisu dorasli ni za poziciju ministra a izgleda da nisu dorasli ni da budu vodeći ljudi u svojim strankama. Kada oni u jednoj ovakvoj situaciji sa samo jednim poslanički mestom više napadaju čoveka (Krivokapića) koji im je svojim ugledom doneo toliki broj glasova da postanu vladajuća stranka sa koalicionim partnerima, oni jednostavno nisu dorasli pozicijama na kojima se sada nalaze a to je rukovodjenje strankom jer prave svadju i raskol u svojim strankama. Te njihove stranke imaju sigurno dosta sposobnih i uglednih članova koji mogu biti i koji će biti imenovani za ministre tako da ovo njihovo ponašanje i insistiranje da baš oni budu ministri je neprimereno.

    1. Mandić sablja Vulinova i Knežević od milošte zvani Pipun su neozbiljni za bilo kakav ozbiljan projekat.

    2. Montirani postupak srusenog diktatora? Ma ajte molim vas. Kako se osudjeni robijas Mendela obreo na poziciji predsjednika Juzne Afrike? Vijesti pokusavaju dezinformacijama da prave svoju tajkunsku Vladu. Juce su uhvaceni u bezocnoj lazi, a danas nastavljaju po starom. I njih treba razmontirati kao i citavu Milov 30-godisnji sistem diktature.

    1. Nece ovo na dobro da ispadne. Novi izbori su po svemu sudeci neminovni. Ovi su u zivom blatu.

  2. Kao što rekoh već jednom – ne plašim se da će Dritan da izda i predje Milu, nego ovi „Srbi“, bivši SNP-ovci i komunisti…gledaju u Vučića,a vide Staljina…

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.