„Krug potencijalnih kandidata za mandatara biće sveden na tri slova“: Dačić nije ispao iz trke za premijera

Sagovornici Danasa o budućem mandataru za sastav nove Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Vučić laže. Razmišlja on o svemu i svačemu a najviše kako će narod nasamariti.
    Sve ove investicije su da vi igrao igru kako zapad hoće a plus je državu uveo u debeli minus. Pravdao se BND a sada kada ukinu te investicije gde ćemo mi biti? Izgleda da bankrot tek sledi. Ne treba njemu ni premijer ni poslanik on sve sam rešava.

  2. Dacicu vucicu seselju draskovicu itd kazite izadjite pred narod I kazite sta ste uradili za narod osim sto vi lepo zivite

  3. Koje pare može da zaradi na kladionicama. Može da postavi koga hoće i kladi se na njega.

  4. Tacno je da to zna samo jedan covek, a to sigurno nije el prezidente. Taj covek je Kristofer Hil. Ende.

  5. Koliko god slova sadržalo ime budućeg mabdatara, neka mu je srećan rad, a u izbor me sumnjam jer Vulić bira samo prave ljude.

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke 8

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici šest novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili upražnjena mesta poslanika koji su ranije podneli ostavke.Poslanike sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke - Miloša Vučevića, Nikolu Selakovića i Predraga Bandića, zameniće Staša Stojanović, Nataša Ivanović i Nikola Lazić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.