Krivokapić: Anu Brnabić u Crnoj Gori ima ko da dočeka

Ostavite komentar


  1. Mozda bi napredna drugarica i dosla ali sef se pita!!
    Uostalom jado znas li ti koliko se dugo putuje vozom Beograd -Bar??
    Nema se vremena srbija putuje u Jevropu!!!!

  2. Veliki vodja je zbog svoje sujetice spreman da pokvari odnose sa bratskom državom

    1. Nema ovo veze sa nasom bracom Crnogorcima (Srbima, Srpskoj sparti), ovo je diplomatsko politicko pitanje. Dakle, ambasador je opozvan od stran eprethodne vlasti bez ikakvog razloga i red je da ova vlast u CG ponisti tu odluku. Tako se pokazuje postovanje, a ne samo recima.

  3. komentar predsednika Vucica mi se ucinio razloznim, ali kad sam cuo Krivokapica, na kraju poverovao sam Krivokapicu.

  4. G-dine Krivokapiću. dali ste im „strašan“ uslov za normalizaciju odnosa a to je da osvedočenog I osuđenog kriminalca Svetozara Marovića izručite Crnoj Gori. A o izručenju se pita glavni šef, a ne Brnabićeva!

  5. Kada Srbija bude imala ambasadora u Crnoj gori onda premijer Srbije moze u crnu goru

    1. Vrlo jednostavno, nek Srbija imenuje ambasadora u Crnoj Gori i rešen problem. Stari ambasador je proteran zbog direktnih mešanja u unutrašnje stvari druge države, i on tamo više nije ambasador.

      1. E moj pomorac nije to tako jednostavno.Koga god bi Srbija sada imenovala za ambasadora u CG svi ama baš svi bi sigirno bili na stanovištu proteranog Božovića iz prosyog tazloga što je on rekao suštu istini i neoborivu istorijsku činjenicu.

    2. Ambasador je predstavnik jedne drzave ,kad on nije pozeljan znaci niko nije pozeljan iz te drzave. Krivokapicu isti si i ti kao Milo u istu tikvu prdite,zivite svoj izdajnicki zivot prema Srbiji dok nedodje Velika Albanija u Podgoricu.

      1. I znaci sada i ova vlada izdsjnicka? Pa vi nazadni ste 8 svetsko cudo. Kukala vam majka al’ ste zastranili. Cuj covek prvi put u politici a njima izdajnik o zemljo otvri se. Daj onog Z K. ja uzivam u njegovim pisanijama. I da crnogorci govore da je Metohija njihova a ja nisam upucen pa mi razjasnite vi poklonici lika i dela AV vladaoca..

  6. vjestacko naduvavanje nacionalnih osjecanja da se ne bi dosjetili kako da bolje zivimo

  7. Normalni ljudi iz Srbije nisu ni prestali da idu na more u nasu Crnu Goru i nase more.

    1. Brate,normalno a ko nam je blizi od vas.PS ; evo podizemo vam i spomenike ( zupan iz Podgorice)..Pozdrav sve najbolje,proci ce ova ludorija.

    2. More nije vaše. Pomirite se sa tim. Vaš stav o moru je izvor nestabilnosti na Balkanu. Prestanite da razmišljate o teritorijalnom proširenju. Metohija NIJE crnogorska. Ne želim nijedan metar kvadratni teritorije van sadašnjih granica Crne Gore, iako više Crnogoraca živi van CG, nego u njoj. Kod vas je obrnuto. Ako neki Srbin ode u neko mjesto van Srbije, tražite da to postane vaše. Dosta nacionalizma.

  8. Vučić će sve učiniti da odbrani Mila velikog prijatelja i bližeg rodjaka supruge, ortaka u vise “projekata” pa i u “drzavnom udaru”! Sve radi da Milo pobedi u Nikšiću! Sve radi srusi Krivokapica!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.